Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hur man identifierar Classic Cars

Har du någonsin träffat en av de människor som kan identifiera märke, modell och år för varje klassisk bil de ser? Vill du bli en klassisk bil expert också? Det finns många vackra gamla bilar på vägen och med övning och rätt inställning, kommer du vara expert på nolltid. Instruktioner
1

Identifiera datumintervall för klassiska bilar. Veteran bilar tillverkade före 1903, har veteranbilar gjordes mellan 1903 och 1933, samt klassiska bilar anses vara fordon tillverkade från 1933 fram till femton år sedan.
2

Delta veteranbil och utställningar. Dessa är bra ställen att se en mängd klassiska bilar på nära håll och träffa andra entusiaster. De flesta utställningarna kommer att separera de klassiska bilarna från antik och muskelbilar, så genom att besöka professionella bil visar, kommer du att börja identifiera skillnaden själv. Addera 3

begränsa fältet. Du kanske redan har en favorit märke och modell. Ta den tillverkaren och börja observera deras modeller år efter år. Till exempel, forskning Ford Mustangs och skillnaderna görs i varje år, försöka namnge år varje Mustang du ser på vägen. När du har bemästrat det, eller du blir uttråkad, välj en annan tillverkare, modell eller år för att studera.
4

Ta del av funktionerna på varje bil som du arbetar för att identifiera. Har bilen en signatur grill eller baklykta form? Se upp för ändliga detaljer i svanfenor, fotsteg, backspeglar, navkapslar, däck och inredning.
5

Öva, öva, öva. Det är inte svårt att välja en klassisk bil ut från mängden, så när du ser en nonchalant, försöka identifiera märke och modell. Försök sedan att läsa gradbeteckningar när du drar upp bredvid den, eller gå förbi det, eller ännu bättre, be ägaren, "Hej, är det en 1973 Ford Mustang?"

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/90307.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.