Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Shows >> Content

BMW Car Shows

BMW står för bayerska Motor Works. Det är en tysk biltillverkare som tillverkar olika modeller av fordon. Dessa premium bilar är kända för sin prestanda och innovativ design. Förare över hela världen söka dessa fordon. Privileged ägare och beundrare delta bilen visar presenterar detta bilmärke. BMW Show på Santa Pod Raceway

BMW Show på Santa Pod Raceway i Northamptonshire, England är enbart för BMW ägare. Den Santa Pod Raceway gör sin bana tillgänglig för race BMW-bilar och sponsrar ett antal bedöms tävlingar. Evenemanget är öppet för alla BMW modeller, inklusive racebilar, moderna fordon och bilar show. Ägare av minis (dvs., Mini Coopers) och BMW cyklar också inbjuds att delta. Detta är det femte året bilen showen hålls på Santa Pod Raceway. De som deltar i evenemanget kan campa i ett visst område i Pod kvällen innan och få en tidig start på helgens festligheter, såsom levande musik och åkattraktioner, för barnen. I september 2010, kostar biljetterna 15 euro vid grinden och 12 euro för förköp för individer 14 år och äldre. Evenemanget är gratis för barn 13 år och under.

Santa Pod Raceway

Airfield Road

Podington

Wellingborough

Northants

NN29 7XA

England

011-44-123-478-2828

BMWshow.co.uk
BMW Car Club of America Oktoberfest

Varje år BMW Car Club of America - en medlemsklubb för ägare av BMW - värdar Oktoberfest. Under 2011, kommer händelsen att äga rum på Barber Motorsports Park i Birmingham, Ala Händelsen inbegriper tävlingar för hela bilens prestanda, trivia och racing samt erbjuder bedöms tävlingar och kliniker. Det veckolånga evenemanget ger också flera sociala utflykter öppna för dem som deltar. Händelsen är för klubbens medlemmar och icke-medlemmar som äger en BMW. Personer som är intresserade av att delta kan registrera sig på BMW Car Club of America: s hemsida.

BMW Car Club of America

640 S. Main St

Suite 201
< p> Greenville, SC 29601

800-878-9292

bmwcca.org
ZFest Car Show

Z-serien Car Club of America värd sin årliga bilutställning på Labor Day helgen. Den 2010 Evenemanget hålls i Los Angeles, Evenemanget är öppet för ägare av alla Z klass BMW modeller, inklusive Z1 s, Z3 s, Z4: s och Z8 s Calif. Bilen visar avsikt att förena ägare av BMW Z roster och kupéer. ZFest är öppen för klubbens medlemmar och icke-medlemmar. Showen går genom hela Labor Day helgen och har olika aktiviteter, inklusive presentationer, kliniker och sociala utflykter. Kostnaden för att delta är $ 100 per bil för händelsen 2010.

ZFest

Team Coordinator

Scott Pettit

3342 Santa Fe St

Riverbank, CA 95367

209-480-2271

zfest.com

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-shows/100403.html

Previous:
Next:

Bil Shows

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.