Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Shows >> Content

Classic Car Show i Central Florida

Klassiska bilar visar är utbrett över hela delstaten Florida, och varför inte? Kombinationen av en vacker bil, massor av sol, kan beundrare galore och andra entusiaster skapa ett evenemang fyllt av minnen. Casual cruise-ins inträffar ofta med bilälskare få ihop för en eftermiddag att dela en ömsesidig kärlek och visa upp sin ritt. De större fullfjädrad bil visar en tendens att växa ur de mindre händelserna. Ofta intäkterna från de händelser används för stipendier eller att hjälpa till att finansiera en lokal organisation. St Petersburg Yacht Club

St Petersburg Yacht Club värd sin årliga Vintage Motor Classic i november. Evenemanget är öppet för 1979 eller äldre veteranbilar, lastbilar, motorcyklar och båtar. Värnpliktens sig som "den mest prestigefyllda utställning på västkusten i Florida," var showen ursprungligen startade för medlemmar att visa upp sina stilrena åkning och öppnade sina dörrar för allmänheten för första gången 2003. Inlägg måste vara framme 08:00 till 10:30 och skriv på Straub Park på First Street. Showen timmar är från 10:30 till 03:00 troféer och priser delas ut. Det kommer att finnas dricka, mat och musik. Sponsring är tillgänglig för berörda parter.

St Petersburg Yacht Club11 Central Ave.St. Petersburg, FL 33701727-822-3873spyc.org/classic
Venice Florida Region Antique Automobile Club of America

Venice Florida Region Antique Automobile Club of America värd sin årliga bilmässan i oktober. Evenemanget är öppet för klassiker, hot rods, motorcyklar, stänger gata, lastbilar, repliker och specialfordon räntor. Det har hållits vid Centennial Park i centrala Venedig sedan 1987. Troféer, plaketter streck, show-tröja och dörrpris delas ut. Inkomster från föreställningen ges som stipendier till lokala kvalificerade high school för att hjälpa till med college kostnader. Sponsring är tillgänglig för berörda parter.

Venice Florida Region AACAP.O. Box 1064Venice, FL 34.284.941-493-3780veniceaaca.com
Jans Cruiz-in Antique och Classic Car Show

Jans Cruiz-in Antique och Classic Car Show hålls varje vecka på tisdagar i New Port Richey, Florida 17:30 till 20:30 på Prime Time Restaurant. Visar är inte värd i juli månad på grund av sommarvärmen. Alla samlarobjekt bilar är välkomna. Likvida ritningar och 50-50 utlottningar hålls, och dörrpris, plaketter och pokaler delas ut. Det är underhållning och musik samt en 20 procent rabatt från restaurangen till deltagare. Insamlade medel går direkt till kvinnors och barns missbruk Center Safe House. Jans Cruiz-in också värd för flera mer antik och klassisk bil visar hela året. Flyers och relevant information tillhandahålls på veckans händelse.

Prime Time Restaurant11408 Highway 19Port Richey, FL 34.668.727-869-9707janscruizin.com

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-shows/100373.html

Previous:
Next:

Bil Shows

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.