Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Shows >> Content

Decorating Idéer för Classic Car Shows

Du har redan några av de bästa inredningsidéer för klassisk bil visar rätt i ditt eget hem eller garage. Att få deltagarna att komma till ditt område, dock måste du få deras uppmärksamhet innan alla andra montrar och distraktioner gör. Sätta din egen personliga prägel på temat för dagen --- och du är säker på att vara en av de mer populära attraktionerna. Färger

välja rätt färger är en av de första stegen i hur man kan inreda en Classic Car Show. Om du är en del av bil klubb, välja nyanser som representerar det. Om inte, bara helt enkelt gå på magkänslan om vad som kommer att komplettera de artiklar du visar upp och /eller försäljning. Om du kan lägga till grafik som passar in i din omgivning, såsom eld, så för en extra visuell fördel över dina konkurrenter. Samordna alla slags material, såsom dukar, för att skapa ett enhetligt utseende.
Original Dekorationer

bästa inredningsidéer för veteranbil visar är de som visar upp varför du är en sådan entusiast i första hand. Om du inte redan har gjort det, välj ett namn som representerar därför du är där. Detta kan vara en twist på vad du kallar din hot rod, namnet på någon klubb eller ens din egen personliga tilltalsnamn. Ha en egen skylt göras upp att hänga i ett framträdande område av ditt utrymme. Ett perfekt alternativ, om det namn du väljer är mindre än sju bokstäver, är att ha någon skräddarsy ett tecken i form och utseende av en gammal registreringsskylt.

Om du visar upp eller säljer har en viss tid till det, kommer stilrena utvikningsbrudar från det decenniet får många deltagare uppmärksamhet. Särtryck är inte svåra att hitta i gamla kalendrar eller ens bil annonser som presenterar skönheter från förr. Eftersom många av dessa händelser är familjevänliga, hålla dina konstverk på samma sätt är viktigt när man räkna ut hur man kan inreda för en veteranbil show.
Alternativ Decor

Alternative dekorativa alternativ inkluderar visar upp en personlig samling som du kan ha hemma. Till exempel kan miniatyrmodeller, registreringsskyltar, skyltar eller vintage tidningar allt visas för att få allas intresse på att kolla in ditt utrymme. Var noga med att sätta "Not for Sale" om du inte vill spendera hela dagen med människor som försöker förhandla dig till din samling. Men eftersom folk kommer att älska dessa personliga inredningsidéer för klassisk bil visar, kan du fortfarande ta itu med några av tema att försöka övertyga dig om att allt har ett pris.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-shows/100351.html

Previous:
Next:

Bil Shows

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.