Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Shows >> Content

Car Show Lotteri Idéer

Mest bil visar inkluderar olika utlottningar av ett eller annat slag. De lottades objekt kan vara små eller de kan vara stora, dyra objekt. Mycket beror på hur stor bilen visar är och hur väl sponsrade evenemanget är. Bilen arrangörerna kan ha en liten budget för att vara värd för showen, och kommer att behöva justera sina lotteri poster därefter. Räkna ut budgeten för lotteri poster är det första steget för att hålla en framgångsrik lotteri bil show. Sponsrade artiklar

En stor bilutställning kan ha många sponsorer att betala för reklam. Dessa sponsorer kan vara villiga att donera några små saker att lotta ut eller en stor post. Besök en lokal Biltema och be chefen att hjälpa dig att marknadsföra din show i gengäld för lite gratis reklam. Den Biltema kan donera en stor biljett objekt, såsom en domkraft, eller de kan vara villiga att ge dig ett presentkort värt en ansenlig summa pengar. I gengäld kan du marknadsföra verksamheten på dina flygblad och broschyrer tillsammans med objektet som ska lottas ut. När sponsorer är villiga att donera stora artiklar att lottas, se till att produkten är så allmänna som möjligt så att fler människor kommer att vara intresserade. En stor hink fylld med high-end rengöring, polering och detaljer som skulle vara en hit bland bilentusiaster show. På produkter som dessa, kan du sälja ett obegränsat antal av lotter. Var säker på lotter är rimligt prissatta och erbjuder erbjudanden för inköp i stora mängder. Till exempel, om biljetterna säljs för en dollar vardera, erbjuda köparen sex biljetter för $ 5.
Limited biljett objekt

Större budgeterade bilen visar kanske kan att lotta ut en mycket dyr produkt. Detta skulle kunna vara en klassisk bil som redan är återställd, eller en som måste återställas, men är i ganska gott skick. Du kanske kan få ett företag auto restaurering att donera ett sådant fordon, eller du kan behöva köpa bilen från din bilutställning budget. När du lotta ut ett objekt som detta, kommer varje biljett sälja för ett betydande belopp. Bara sälja en begränsad mängd av dessa biljetter, och vara säker på att annonsera detta faktum. Folk kommer att vara villiga att betala ett högre belopp i dollar för en biljett om de vet att det är att vara endast en liten mängd av sålda biljetter. Var noga med att göra matten att besluta om biljettpriset. Om du spenderat $ 1000 på bilen, måste du sälja 100 biljetter på $ 10 vardera till nollresultat. Höj din biljett uppgår till $ 15 eller $ 20 vardera och säljer endast 100 biljetter, om du planerar att göra en vinst. Kontrollera med lokala gymnasier och högskolor som har utbildning bilverkstad. Skolorna kan vara villiga att få sina elever bygga om bilen för din lotteri. Har den lokala tidningen gör en artikel som hör till skolan bygga bilen som ska lottas ut. Detta är bra PR för skolan och bilen visar.
Skänkte punkter

Folk älskar utlottningar, så var inte rädd för att göra flera mini utlottningar under bilen visar. Få lokala butiker, företag och bil klubbmedlemmar att donera mindre betydande poster. Det kan vara vad som helst, beroende på företaget eller personen donera det. Större kylare, grillplatser och även stolar gräsmatta är något bilförsäljningslokaler entusiaster kommer att köpa biljetter på. Visa alla dina lotteri poster på den viktigaste posten i bilen visar och har medhjälpare brukar varje objekt som lottas. Sälja dessa biljetter ända fram till den tidpunkten att dra vinnaren. Se till att du tydligt har annonserat när varje mini lotteri kommer att delas ut.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-shows/100350.html

Previous:
Next:

Bil Shows

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.