Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Shows >> Content

Car show och swap möter i Tennessee

Bil entusiaster som reser i hela Tennessee har en mängd bil visar att de kan delta. Specialiserade visar fokuserar på specifika kategorier och sträcker sig från militärt, Corvetter och Mustanger, tull och hot rods. Bil aficionados kan regelbundet hitta en bil show i de stora städerna i Nashville, Memphis och Knoxville. När du går, glöm inte att kolla in biltillbehör på skärmen och titta på några av de produktdemonstrationer. En annan stor attraktion på vissa bilshowsna är swap meets, där du kan hitta erbjudanden om bilar delar eller klassiska fordon, som människor funderar på att sälja. Bowen Campbell Auto Expo

Sumner County Vintage Vehicle Club värd för den årliga Bowen Campbell Auto Expo i Goodlettsville i sommar. Händelsen inbegriper en swap meet, en tyst auktion, dörrpris och tävlingar. Fordonsklasser inkluderar Corvette lager, Mopar lager, Thunderbird Lager, Chevrolet uppdaterad, cyklar, och Antique Tractors. Som av 2010, är ​​det entréavgift för alla klasser $ 20, cyklar kräver en $ 10 avgift, kostar trampbilar $ 10 och Swap Meet är $ 20.

Bowen Campbell Auto Expo

Moss Wright Park

Nashville, TN 37072

615-824-5690

615-824-1901

sumnercounty-aaca.com

Beech Lake Summer Classic Auto Show

årliga Beech Lake Summer Classic Auto Show välkomnar fordon tillverkade från 1900 till nutid. Den familjevänliga händelsen inbegriper levande underhållning, dörrpris och tävlingar. Showen har en swap meet och klassisk kryssning efter händelsen. Entré avgift är $ 20 för det första fordonet och $ 15 för ytterligare ett fordon. Deltagare kommer att se muskel bilar, veteranbilar, hot rods och anpassade bilar.

Beech Lake Summer Classic Auto Show

Beech Lake Shores

Highway 412

Lexington, TN 38351

731-225-6025
Nashville International Auto Show

Nashville International Auto Show är en tredagars evenemang som hålls årligen i Nashville Convention Center. Antagning varierar från $ 4 till $ 8 från 2010, men barn sex år och under är gratis. Bilen visar visar de senaste modellerna och visar biltillbehör och produkter. Tidigare fordon på mässan inkluderar Volvos, Lexus, Mustanger och Corvetter.

Nashville International Auto Show

Nashville Convention Center

601 Commerce St

Nashville , TN 37203

615-742-2000

nashvilleconventionctr.com

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-shows/100388.html

Previous:
Next:

Bil Shows

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.