Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Shows >> Content

South Florida British Car Show

Om du är i södra Florida och ljudet av en brittisk motor gör ditt hjärta sjunga, kolla in några av de lokala bil visar för likasinnade entusiaster. South Florida fina klimatet lockar bilentusiaster, vilket framgår på vägarna. Områdets bil klubbar värd visar med bedöms tävlingar för att visa upp det bästa av brittisk ingenjörskonst och bilar på display, från klassiker till banbrytande. The Blue Anchor

Sedan 2009 har Blå Anchor British Car Show lockade allt brittiskt gör till Delray Beach och festligheter äger rum utanför Blue Anchor Pub. Bilen show är i slutet av oktober, regn eller solsken. Som av 2010, är ​​fri entré och registrering av ett fordon kostar $ 30 förskott eller $ 35 om dagen, med intäkter som går mot Prins Harrys Charity, Sentebale för barn.

Awards inkluderar "bäst i klassen" och "bästa i showen. " The Blue Anchor Pub, förtecknas i Zagats fyra år i rad och känd för sin legendariska spöke, serverar genuin brittisk mat, importerade ale och öl och erbjuder levande brittisk musik.

The Blue Anchor British Car Show

The Blue Anchor British Pub

804 East Atlantic Avenue

Delray Beach, FL 33483

352-223-9888

theblueanchorcarshow.com

Safety Harbor

Tampa Bay Austin-Healey Club har varit värd för All-brittiska Field Meet och Autojumble sedan 1987. Det ger brittiska bilar och bilentusiaster till staden Safety Harbor. Evenemanget är gratis för allmänheten. Bilar deltar för utmärkelser i 43 olika klasser, inklusive "oslipad diamant", "bästa racerbil motorljud," "borgmästarens val" och "Best in Show".

Händelsen nytta av Pinellas County Special Olympics och har en tyst auktion och en 50/50 lotteri. Som av 2010, kostar föranmälan $ 25 eller $ 35 Den dagen av händelsen. De första 150 poster får gratis frukost eller lunch med sin registrering.

All-British Field Meet och Autojumble

500 Main St

Safety Harbor, FL 34695
< p> tbahc.com
Sarasota

Suncoast Jaguar Club håller Dan Ligas Memorial Jaguaren Fest varje år i början av oktober. Alla Jaguars med Jaguar motorer är välkomna att delta. Den Jaguar Club av Nordamerikas regler används för att bedöma både Champion Division och Driven klasser Division. Som av 2010, in i en bil för konkurrensfrågor kostar $ 50 och $ 40 för ytterligare poster. Skriva en bil bara för visning är $ 25. Den fest är på Lido Beach Resort på Lido Key i Sarasota., Med en after-show prisutdelning och middag på Café L'Europe på Saint Armands Circle, Sarasota. Banketten kostar 60 kronor per person.

Dan Ligas Memorial Jaguaren Fest

9000 65th Street N

Pinellas Park, FL 33782

941-408-9527

suncoastjaguarclub.com

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-shows/100404.html

Previous:
Next:

Bil Shows

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.