Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Shows >> Content

Bil Shows i Pacific Beach, Kalifornien

Om pin-striping, dubbel avgasrör och ombyggda klassiker är din sak, har du tur när det gäller aktiviteter i och runt Pacific Beach, Kalifornien. Den kustsamhälle i San Diego ger inte bara havet gångvägarna och pubrundor men också är en utmärkt plats för någon bil entusiast. Beroende på din stil bilutställning, det är ingen tvekan en händelse av intresse i och runt Pacific Beach varje år. Laddare Steves vilda ritter och Classic Car Showdown

Denna show har pre-1980 bilar, levande musik, komiker och även magiker. Och om klassiska bilar är inte tillräckligt, ingår laddare Steve show också priset lottar och en lokal bikini tävling. Höjdpunkter i bilen visar inkluderar berömda filmen repliker, såsom den klassiska DeLorean från Tillbaka till framtiden. Showen var 15 augusti 2010.

Laddare Steves vilda ritter och Classic Car Showdown

Garnet Street, Pacific Beach, Kalifornien

augusti 15

09:00 till 15:00

www.chargersteve.com
Corvette Dreamin 'Annual Car Show

Bara en kort promenad från strandpromenaden i Pacific Beach är Mission Beach, känd för sin populära brygga och tillgång till närhet till Mission Bay i San Diego. För sju år i rad, har Mission Beach värd Corvette Dreamin bilutställning, med - du gissade det - Corvetter. Corvette ägare kan skriva sin egen bil för en chans för priser och troféer. Showen var kan 15 i 2010.

Corvette Dreamin 'Annual Car Show

Mission Bay Park, San Diego, Kalifornien

15 maj

07:00 - 03:00

www.corvettesofsandiego.com
San Diego International Auto Show

För dem som är villiga att våga bara 10 minuter söder om Pacific Beach, kommer San Diego International Auto Show svika inte. Den fyra dagar långa show visar konceptbilar, fordon som använder alternativa bränslen, banbrytande karossutformning och exotiska och utländska bilar. Showen var i sitt 11: e år i San Diego Convention Center 2010 och var planerad till 30 december 2010 till den 2 januari, 2011.

San Diego International Auto Show

San Diego Convention Center

111 West Harbor Drive

San Diego, CA 92101

december 30, 2010 - 2 januari, 2011

10:00 till 21:00

www.sdautoshow.com

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-shows/100384.html

Previous:
Next:

Bil Shows

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.