Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Shows >> Content

Bil Shows i Myrtle Beach

Oavsett om du är en klassisk bil femåring och hoppas kunna visa din bil i en av Myrtle Beach South Carolina bil visar, eller helt enkelt uppskattar utseendet hos dessa antika klassiska bilar, Myrtle Beach bilshows erbjuder den perfekta möjlighet att tillbringa en dag utomhus. Dessa typer av händelser köra flera gånger under våren, sommaren och hösten, och varierar i storlek från små, speciella händelser till storskaliga veteranbil händelser. Kör till Sun Car Show i Myrtle Beach | Boka p Detta är en av de största klassiska bil visar i sydöst och äger rum en helg i mitten av mars. Den hålls varje år sedan 1987 på den gamla Myrtle Square Mall i Myrtle Beach. Denna show har vuxit mycket under åren och deltagare samt åskådare kommer från hela USA och Kanada. Händelsen lyfter pengar för många olika välgörenhetsorganisationer.

Kör till Sun Car Show

3200 Pottery Drive

Myrtle Beach, SC 29572

2423-943 -6905 Addera POW WOW på Beach Car & Truck Show

auto och lastbil show är den årliga under den första veckan i oktober i Myrtle Beach, South Carolina, och sponsras av Palmetto kapitel av Pontiac /Oakland klubb. Händelsen börjar på en fredag ​​kväll och fortsätter under hela dagen. Andra händelser inkluderar lotterier, gratis t-shirt ger bort, mat och andra aktiviteter. För att visa en bil, måste deltagarna betala en liten registreringsavgift innan tävlingen datum.

Palmetto kapitel av Pontiac /Oakland Club International Business

10133 N. Kings Highway

Myrtle Beach, SC 29572

864-923-3668
The Square Fall Festival

Hyresgäster Sasa Shriners som en del av sin Family Fun Day och Car Display, som äger rum i mitten av september på Gamla Myrtle Square Mall. Det är inget att döma eller aktiviteter trofé, men det finns inga avgifter som krävs heller. Donationer är redan accepterade att hjälpa till att finansiera framtida festival aktiviteter. Annan underhållning ingår mat, evenemang Shriner, Go-Cart och tävlingar motorcykel.

SASA Shriners

Old Myrtle Square Mall

Myrtle Beach, SC 29572

843-997-8611 Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-shows/100399.html

Previous:
Next:

Bil Shows

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.