Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Shows >> Content

Mustang Car Shows i Portland, Oregon

År 1964 rullade den första Ford Mustang till utställningslokaler --- samma dag som Beatles dök upp på "The Ed Sullivan Show" --- och amerikaner har anammat den ikoniska, prisvärd muskelbil någonsin since.Now en hörnsten i amerikansk fordonsindustri lore, är vintage Mustangs kärleksfullt restaurerade och presenteras av tusentals klubbar över hela USA. Området i och kring Portland, Oregon, representeras av ett antal sådana grupper, arrangera olika utställningar och sammankomster för hård kärna 'Stang entusiaster och allmänheten. Alla Ford Show och Swap Meet

årliga All Ford Show och Swap Meet är i juni och är värd Mustang Wranglers i Oregon på Washington County Fair Complex i Hillsboro, Oregon. Den enda dag händelsen springer 08:00 till 16:00 och förmåner Raphael House i Portland, en välgörenhetsorganisation som arbetar mot våld i hemmet.

Showen innehåller skärmar, prisutdelningar, mat, lotterier och livemusik. Inomhus och utomhus leverantörer köper och säljer Mustang-relaterade minnessaker. Representation är av Mustang Wranglers och anslutna grupper i hela nordvästra och Kanada. Webbplatsen är också värd natten RV parkering. Leverantörer bör kontakta arrangörerna att säkra tabeller och fläckar RV.
P Alla Ford Show och Swap Meet

Mustang Wranglers i Oregon

PO Box 888

Beaverton, OR 97.075-0888

503-936-9813

mustang-club.com
Mustang Stampede & All Ford Visa

Bara över Pacific Highway bron från Portland, den Mustangs Unlimited klubb i Vancouver, Washington, värd för den årliga Mustang Stampede & All Ford Show i slutet av juli. Kontakta klubben eller kolla deras hemsida för kommande spelningar.

Mustang Stampede & All Ford Visa

Mustangs Unlimited

PO Box 87.118

Vancouver, WA 98.687-0118

360-256-5009

mustangsunlimitedclub.com
Danielsons Hilltop Cruise- I

Danielsons Hilltop Cruise-In som hölls i juli i Oregon City sponsras av Mt. Hood Mustangs och Fords klubb. Nittio minuter söder om Portland, showen har klassisk Mustangs och andra vintage Ford roadsters tillsammans med leverantörer, mat och musik.

Danielsons Hilltop Cruise-In

Mt. Hood Mustangs och Fords

P.O. Box 1559

Fairview, OR 97.024-1559

503-222-MHMF (6463) katalog

mhmf.com

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-shows/100400.html

Previous:
Next:

Bil Shows

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.