Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Shows >> Content

Om Classic Car Show

Den klassiska bilen hobby är ett underbart sätt att få kontakt med människor, bevara ett stycke historia och njuta av naturen. Det finns många olika typer av bilen visar, allt från tillfälliga sammankomster till formella nationella evenemang. För bilentusiaster, är den klassiska bilen hobby lika mycket om att möta människor med liknande intressen som det handlar om att njuta av bilarna. Delta visar

Du behöver inte äga en klassisk bil att delta i en bil show. Besökare är alltid välkomna, och det är sällan en avgift för att se bilarna. Många lokala festivaler inkluderar bil visar. Innan en show, bilägare tillbringar en hel del tid och energi rengöring och beskriver sina fordon.
Cruise-Ins

Cruise-ins är tillfälliga sammankomster av bilentusiaster som äger vanligen rum vid en vanlig dag och tid. Det är ofta så enkelt som bilägare schemaläggning för att möta upp på en parkeringsplats för att visa och granska varandras bilar. Det finns ingen avgift för att delta i en kryssning-in.
Car Club visar

De lokala bil klubbar anordna minst ett stort bilutställning varje år. Ägarna brukar betala en avgift för att ange sina bilar. Dessa visar ibland innehålla troféer, dörrpris och utlottningar. De flesta visar har en DJ som spelar oldies musik. Addera National Meets

större bil klubbar, däribland Oldsmobile Club of America, möter värd medborgare som varar i flera dagar. Side resor till museer och andra attraktioner finns tillgängliga för ytterligare avgifter. Dessa visar oftast inkluderar prestigefyllda utmärkelser presenteras av sakkunniga domare.
Fördelar

bil visar att människor med liknande intressen att samlas och beundra varandras bilar. De som vill köpa bilar eller de som söker information om att återställa klassiska bilar kommer att hitta många värdefulla resurser på bilshows.
Etikett

Det anses olämpligt att beröra en annan persons bil utan tillåtelse. Cyklar och rullskridskor är inte tillåtet i närheten bilar för att undvika oavsiktliga bucklor eller repor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-shows/100349.html

Previous:
Next:

Bil Shows

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.