Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Shows >> Content

Corvette Shows i New Jersey

Corvette älskare i delstaten New Jersey har inte långt att titta när du söker efter en show visar Chevrolet sportbilar. The Garden State är full av entusiaster, däribland ägare som vill visa upp sina hjul och beundrare som kommer att förundras över den Corvette snygg, sportig design från vintage modeller till nya. Corvette bil visar dra publik i städer över hela New Jersey. Klass Glass Association

klass Glass Corvette Association arrangerar årligen Folkets val Corvette Car Show och Fall Swap Meet, oftast hålls i oktober varje år. Evenemanget hålls normalt i Paramus, New Jersey Garden State Plaza Shopping Mall och innehåller en mängd lokala livsmedel och säljare dryck utöver bilens displayer. Musik tillhandahålls genom utbudet av några av områdets mest kända DJs. Och med augusti 2010, till typiska kostnader närvara vid evenemanget varierade från en $ 5 inträdesavgift för de 10 och över (åldrar under 10 är gratis) och en $ 10 avgift för entré i Folkets Choice Car Show. Swap Meet parkeringsplatser var $ 20 och ingår utrymme motsvarande två parkeringsplatser.

Klass Glass Corvette Association

PO Box 7050

Rochelle Park, NJ 07.662

classglasscorvette.com Addera All American Corvetter

All American Corvette Club (anställningsmyndigheten), med bas i Bergen County, New Jersey, har ett antal bilen visar och evenemang under New Jersey varje år. Dessa visar showcase Corvette och dess historia i amerikansk kultur genom åren visar nya och vintage modeller, stock Corvetter bil, och modifierade, kundanpassade Corvetter. Och med augusti 2010, uppfyller alla amerikanska Corvette Club på den andra och fjärde tisdagen i varje månad kl 7:30 för att visa upp och visa fordon. Alla Corvette fans och entusiaster är välkomna och det är gratis att delta.

All American Corvette Club &

PO Box 8063

Paramus, NJ 07653

allamericancorvetteclub.com
Andar av 58

andar 58 Corvetter Club arrangerar årligen en Corvette Car Show, vanligtvis hålls vid Princeton Forrestal Village i Princeton, New Jersey. Corvette Car Show erbjuder en mängd olika nyare och vintage Corvetter på display samt mat inklusive pizza, kinesisk mat och sub smörgåsar tillhandahålls av en rad lokala restauranger till en extra kostnad. Händelserna är traditionellt hålls varje år i mitten till slutet av september. Från och med augusti 2010 har avgiften för att registrera ett fordon i Corvette Car Show var $ 15 om betalas innan tävlingen och $ 20 om det är registrerat på showen datum.

Andar av 58 Corvette Club &

Princeton Forrestal Village

2 Village Blvd.

Princeton, NJ 08540

609-452-0383

njcarshow.com


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-shows/100386.html

Previous:
Next:

Bil Shows

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.