Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Shows >> Content

Verksamhetsplanering Idéer för Car Show

Uppenbarligen i fokus för någon bil show är bilarna. Förutom själva bilen konkurrensen och vissa lotterier, ordna några aktiviteter som uppmuntrar deltagarna att roa sig medan döma sker. Om du planerar spel och underhållning, kommer besökarna uppmuntras att stanna kvar, komma ikapp med varandra och göra det en hel dag händelse. Om du ordna ytterligare aktiviteter, kommer folk att göra det till en vana att besöka din års bilutställning efter år. Carhops

Millers Dog N Suds Drive-In i Fox Lake, Illinois, organiserar klassiska nätterna bil kryssning. Restaurangen är känd för sina carhops. Varför inte anordna en carhop service för din bil show? Deltagare parkera sina bilar i utsedda områden. Servitörer och servitriser kommer till bilar och ta biblioteksanvändarnas mat order. De levererar även maten och ta betalt. Mat servrar på rullskridskor kommer att bli ännu mer representativ för de 50-talet och 60-talen, vilket binder in fint med bilarna på display från dessa år. Du kan också rekrytera lokala restauranger att inrätta bås och servera mat.
Flea Market

Sockertoppen Mountain Region bil show värd flera aktiviteter, bland annat en loppmarknad. För din bil show, organisera en rota försäljning. Deltagarna kan sälja nya och begagnade bildelar, vintage registreringsskyltar, prydnadsföremål bil, dekal design och verktyg underhåll. Dessutom kan leverantörer sälja grejor från samma epoker som bilarna på display. Säljare kan antingen behålla vinsten eller de kan gå mot en välgörenhet som du väljer.
Musik

Hyr ett lokalt band eller flera rättsakter som spelar en rad av musik från storband till klassisk rock. Om layouten av arenan tillstånd, inrätta en provisorisk dansgolv för deltagarna att njuta. Åtminstone bör du anlita en DJ eller be en frivillig att vara ansvarig för musiken till den dagen. En lokal radiostation kan också vara villig att luft musik live.
Barnens aktiviteter

Uppmuntra hela familjer att delta i din bil show genom att ordna aktiviteter för barnen. Konfigurera bilspel terminaler videospel eller en kids kör spår med trampbilar. Inrätta en hoppborg, studsmatta, en kaka promenad eller en fiske monter. Du kan också hyra en clown för att göra djur ballonger, barnunderhållning eller målare ansikte. Addera Parade

organisera en parad med några av de bilar som har kommit in i showen. Ordna bilarna i kronologisk ordning. För varje representerade årtionde, för att rekrytera volontärer bära kostymer och musiker för att spela låtar från den tiden. Fråga lokala idrottslag, band, körer och dansare att delta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-shows/100387.html

Previous:
Next:

Bil Shows

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.