Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Shows >> Content

New Jersey och Pennsylvania visar bil

ägarna stolta i sina bilar. Spendera många timmar att hålla bilen rengörs och trimmad är ett tidsfördriv som många människor tycker om. Bil visar är en mötesplats där dessa entusiaster har möjlighet att föra sina fordon tillsammans för att visa och tävla mot varandra. New Jersey och Philadelphia har ett antal bilen visar hela året. Dessa visar kan baseras på specifika modeller eller lokala klubbar bil. Corvette Show och Go

Corvette Show och Go är en bilutställning hålls på Raceway Park i Englishtown, NJ Denna årliga show är värd Corvette Express Corvette Club. 2010 års bilutställning markerar den 24: e avbetalningen och kommer att hållas lördagen den 31 juli. Att gå tillsammans med visning av olika visa bilar, Corvette Show and Go har också en tävling dragracing med vinnaren tar hela vinsten potten höjs. Bilarna i showen delen av händelsen är kategoriserade efter år och fordonstyp. Varje bil bedöms på sin renlighet och allmänna skick. Utmärkelserna omfattar två Best of Show Awards, en bästa klubb deltagande utmärkelse och bästa drag bil.

Old Bridge Township Raceway Park & ​​

230 Pension Road

Englishtown, NJ 07726

732-446-7800 Addera Doylestown Classic Car Show

Hölls i Downtown Doylestown, Pa, den Doylestown Classic Car Show hålls för bilentusiaster inom staten. Denna händelse kommer att hållas, juli 31 börjar vid 5 pm till 10:00 Ägare av alla typer av bilar, lastbilar, motorcyklar, antikviteter, är gatastänger, tull och andra tillåts komma in i händelsen. I juli 2010, är ​​det pre-anmälningsavgiften $ 10 och om du registrerar dagen för händelsen avgiften ökar till $ 15. Annan händelse underhållning innehåller en trailer videospel, liveband och andra barns arenor. Denna händelse är värd Doylestown Rotaryklubb och alla intäkter används för att finansiera sina serviceprojekt. Regnet datum för händelsen är augusti 7th.

Doylestown Classic Car Show

doylestowncarshow.com
Alla Mustang Car Show

Allt Mustang Car Show är en händelse som används för att visa fordon i hela historien om Ford Mustang, en stapelvara i amerikanska muskelbilar. Detta är värd South Jersey Mustang Club. Denna show är öppen för alla typer av Mustanger från varje år. Bilarna kommer att delas in i fem klasser beroende på deras år: Klass A - 1965-1973, Klass B - 1974-1978, Klass C - 1979-1993, Klass D - 1994 och 2004 och klass E - 2005 till 2011. En trofé kommer att delas ut till den bästa bilen i varje klass tillsammans med utmärkelser under hela evenemanget. Föranmälan händelser fess är $ 10 och registrera dagen för händelsen är $ 15. De enda villkoren för registrering är att bilen ska vara en del av Mustang klassen och har försäkringsskydd.
P Alla Mustang Car Show

487 Mantua Pike

Woodbury, NJ 08096

856-768-8428

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-shows/100378.html

Previous:
Next:

Bil Shows

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.