Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Shows >> Content

Car Show Planering

För den klassiska bil entusiast, kan det aldrig bli för många bil visar. Bil visar är en avslappnad, kul sätt att föra samman människor, de har också potential som en fond raiser för en grupp eller organisation. Delta i några bil visar innan du överväga att planera en egen. Planerar en bil show kräver en stor ansträngning, men att följa några enkla steg kan bidra till att minska ångest och se till att alla som deltar i och närvarar din show har en bra tid. Välj Datum och tid

Välj ett datum som inte står i konflikt med en sedan länge etablerad eller populär bil show. Du kommer också att behöva överväga en regn dag och vara säker på att alla som du har avtalat med är tillgänglig för en regn dag också. Dessutom, försök att inte köra en bil show i mer än fem timmar. Entusiaster njuta visar upp sina bilar, men ingen vill bli instängd i en parkeringsplats för timmar på slutet. Håll fast vid din sluttid, alltför. Om din flyer säger showen slutar klockan 3:00 pm, börja inte räkna röstsedlar 10 minuter före den tidpunkten. Tillåt dig själv tillräckligt med tid så att allt avslutas med den angivna sluttid.
Plats

Ha en plats med lämplig parkering arrangemang. Undvik grus parkeringsplatser, som de flesta bilägare är ovilliga att parkera sina dyra åkattraktioner där bilarna kan oavsiktligt skadas av däck sparkar upp stenar. Grus parkeringsplatser skapar också damm. Undvik också parkering bilar i gräset om möjligt. Bilägare uppskattar skugga från solen, så en parkeringsplats med träd för skugga är en idealisk.
Registrering och kostnad

igenom andra visar i din område för att se vad den går registreringen kostnaden är. Inträde varierar vanligtvis mellan $ 5 och $ 15, beroende på vilken typ av show. Insamlingar för välkända välgörenhetsorganisationer kan prissättas lite högre än din genomsnittliga kyrka parkeringsplats show. Tänk dig en prisskillnad för bilar som registrerar i förväg kontra på dagen för showen. Inte bara kommer du få en uppfattning om hur många personer som kan komma, kommer det också tillåta dig att effektivisera registreringen på dagen för showen. Bestäm i förväg om du vill samla in namn och adresser för utskick om framtida utställningar. Om så är fallet, kan det vara klokt att parkera bilarna först och be föraren att komma fram till bordet för att registrera dig efteråt. Annars riskerar du att skapa en lång rad av bilar som du samlar information. Addera goodie bags

Ge varje deltagare en goodie bag fylld med bilrelaterade prydnadssaker och produkter. Många av dessa objekt doneras från lokala företag eller nationella företag såsom Meguiars, Summit Racing eller Hagerty försäkring. Fastighetsmäklare, banker och andra lokala företag kommer vanligtvis donera en magnet, penna eller andra små objekt för att förbättra sin egen reklam. Den goodie bag bör också innehålla en skylt för föraren att fylla ut och placera i fönstret. Bilrelaterade företag ger ofta dessa gratis om du frågar.
Dash Plack

Ge varje deltagare ett streck plack. Bilägare samla dem för att dokumentera de visar att de har deltagit i. Traditionellt har de plack gjorts av metall, men magneterna blir populära. Lokala tryckerier och webbplatser ger dessa produkter. Fråga bil klubbar eller bilägare för rekommendationer.
Trophies och döma

med minst 10 troféer. Det finns en mängd olika sätt att avgöra vem som får en trofé. Mer prestigefyllda utställningar brukar bedömas av utbildade bilentusiaster. Peer-döma, där varje bil ägare ges en röstsedel, är också populärt. Spectator döma innebär att vem som helst kan fylla i en sluten omröstning och oftast resulterar i en "popularitetstävling" som inte ses som något positivt av de flesta bilägare. Större bil visar att tilldela troféer i olika kategorier av märke, modell eller decennium.
Dörrpris och Raffles

Solicit lokala företag och restauranger för priser till utmärkelsen under hela din show . Ibland kan deltagarna köpa lotter för vinster eller varje bilägaren får en biljett som en del av anmälningsavgiften. Priser kan innehålla certifikat för biltvättar eller oljebyten, restaurang eller gas kort eller bilvårdsprodukter. Nästan varje bil show kör en 50/50 ritning där intäkterna delas mellan vinnaren och den sponsrande organisationen.
Musik

flesta bil visar har någon form av musik . Dessa dagar, är det svårt att få en lokal radiostation att sända från din plats, bil arrangörerna brukar hyra en DJ för händelsen. Med en god kvalitet stereosystem och vissa oldies cd-skivor är det möjligt att göra musiken själv. Liveband är också ett alternativ. Addera Food

Överväg förfriskningar om din show tid kommer att vara under ordinarie lunch eller middag timmar. Kyrkor, museer och andra små grupper kommer ofta ge enkla objekt picknick mat. Om det låter som för mycket arbete, anlita en leverantör eller matleverantör istället.
Toaletter

Du måste ge dina deltagare med tillgång till ett badrum. Om det inte finns några toaletter på platsen för din show, hyr en port-a-potta. Detta är absolut nödvändigt om man vill upprätthålla fred bland publiken.
Publicitet

Skapa ett reklamblad för din bil visa och distribuera det på cruise-ins och bilen visar innan din show. De flesta människor ta reda på om en ny bil show genom att hitta ett flygblad i deras framsätet när de hoppar i för att åka hem. Om du har hyrt en DJ, be honom att dela ut flygblad och meddela din show på hans andra spelningar. Den flyer bör innehålla grundläggande information (datum, tid, plats, kostnad) och belysa eventuella specialfunktioner om din show, såsom antalet troféer eller maten finns att köpa. Inkludera en karta om det finns tillräckligt med utrymme. Du kan placera en fri notering i bilen publikationer såsom "Hemmings Motor News" och "Cruisin Times." Skriv ett pressmeddelande och skicka det till lokala media med en kopia av din flyer. Addera På utställningsdagen

På dagen av showen, du behöver minst en person på varje av dessa områden: registrering (samla in pengar och dela ut goodie bags), parkering bilar, säljer lotteri eller 50/50 biljetter och räkna röstsedlar. Låna eller hyr bord, stolar och tält som behövs. Har skyltar skrivit så bilägare kan lätt hitta showen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-shows/100354.html

Previous:
Next:

Bil Shows

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.