Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Shows >> Content

Michigan Car Show

Michigan är hem för Detroit, Motor City. Med så många fordon som tillverkas i Michigan, är det inte konstigt att visa dem i bilen visar är en tradition inbäddad i statens kultur. Några av Michigans årliga bil visar har funnits i generationer och vissa är relativt ny på scenen. Vare sig du letar efter antika bilar, nya bilar eller även bilar prototyp, Michigan har en bil show för dig. North American International Auto Show

Detroit Auto Show är över ett sekel gammal. Även om dess början som en regional mässa är ödmjuka, är det nu anses vara en av de bästa auto visar i USA. I slutet av 1980 flera medlemmar i Detroit Auto Dealers Association tänkt och skapat en nationell bil show som skulle sammanföra gamla och nya bilar samt visa upp outgivet och modeller prototyp från flera tillverkare.

Bilindustrins nyheter och information är ofta frigörs och delade på North American International Auto Show. Denna Auto Show hålls i januari eller februari varje år.

North American International Auto Show

Cobo Center

One Washington Blvd.

Detroit, MI 48226

248-643-0250

naias.com
Detroit Autorama

Detroit Autorama är en populär bil show i Michigan, vanligtvis hålls i februari varje år. Denna bil show är tippad som en "Kavalkad av tullen" av dess initiativtagare. Den har kraftigt modifierade och anpassade fordon inklusive lastbilar, bilar, motorcyklar och mopeder. Ägare uppmanas att registrera sig på hemsidan och vara en del av showen.

Championship bilsalonger

1092 Centre Road

Auburn Hills, MI 48326

248-373-1700

autorama.com
GVSU Car Show

Grand Valley State University är värd för GVSU Car Show i Allendale. Denna show skapades av tre freshmen på college i 2004, enligt seriens hemsida. Denna bil show hade ett stort valdeltagande för ett första-års utställning och har vunnit i popularitet sedan dess. Bilägare uppmanas att gå in och konkurrera i showen. Konkurrenskraftiga kategorier omfattar hushållerskor, import, lastbilar, motorcyklar, klassiker och hot rod.

GVSU Car Club &

11334 48th Ave., Apt. 5

Allendale, MI 49401

586-255-7173

gvsucarshow.com
Michigan Antik & Collectible Festival

Michigan Antik & Collectible Festival, som hölls på Midland länfairgroundsna i Midland, anspråk på att vara hemma till "Michigan största antik, samlarobjekt och klassisk bilutställning." Hölls i samband med Antika och Collectible festivalen, är den här bilen visar bland de mest populära i området.

Michigan Antik & Collectible Festival

PO Box 370

Union Lake, MI 48387

989-687-9001

miantiquefestival.com

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-shows/100394.html

Previous:
Next:

Bil Shows

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.