Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Shows >> Content

Konsten att njuta av Kerbeck Toys för Tots Run i Atlantic City, NJ

Toys för Tots Run i Atlantic City, New Jersey, är sponsrad av världens största Corvette återförsäljare, Kerbeck. Även denna händelse är spännande för Corvette ägare och pratade om ofta på Corvette online-forum, är händelsen verkligen en chans att samla leksaker för utsatta barn för jullov. Det gör inte ont att det finns varma bilar, en chans att köra ner Atlantic City Expressway på högsta hastighet utan att få en biljett, och gratis mat. Instruktioner
1

Anländer tidigt på Farleigh Dickinson rastplats på Atlantic City Expressway i New Jersey. Evenemanget hålls under oktober månad och börjar kl. Försök att få det minst en timme tidigt att mingla med andra Corvette ägare och ta bilder. Möt upp med din Corvette Club, om du är en del av en, och kryssning till resten stannar ihop.
2

komma i rätt körfält på Atlantic City Expressway när evenemanget startar, om du planerar att köra långsamt. Om du planerar på att köra så fort du vill, få i vänster körfält och komma förbi vägtullen, bara 2 miles från rastplats, innan sparka den i hög växel. Många Corvette entusiaster har gått så snabbt som 180 mph under denna händelse, så besluta innan du hämtar på Expressway om detta är för dig. Lyckligtvis är det Expressway ned till andra förare under denna tid.
3

Efter kryssningen från Farleigh Dickenson rastplats, träffas på baseball stadion tvärs över gatan från Kerbeck återförsäljare för flera timmar av nöje, fri mat och donera leksaker till en god sak.
4

Njut av en gratis lunch med andra Corvette lovers.
5

Inspektera Kerbeck inventering på displayen om du är intresserad av att köpa en ny Corvette. Prata med Kerbeck representanter på plats om du har några frågor.
6

stanna runt för spännande fria rafflepris som inkluderar hattar, skjortor, Zaino kit vaxning, barstolar, nyckelringar och skinnjackor. Så många priser är oftast doneras att det tar minst en halvtimme eller mer för att få igenom alla priser. Biljetter säljs också för en chans att vinna tävlingar på flera lokala lagerbanor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-shows/100345.html

Previous:
Next:

Bil Shows

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.