Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Shows >> Content

Hur du hittar en bil s ursprungliga fönstret klistermärke

bilhandlare är skyldiga enligt lag att bifoga ett fönster klistermärke till varje ny bil de säljer. Dessa klistermärken, även känd som Monroney Etiketter, innehålla information såsom bilens ursprungliga pris, återförsäljare, standardiserade optioner och tillvalsutrustning. Alla bilägare kan ha nytta av det ursprungliga fönstret klistermärke, eftersom den innehåller användbar information om bilen. För bilentusiaster, med det ursprungliga fönstret klistermärke eller en nära kopia är särskilt viktigt eftersom det är en av de första saker visar domarna titta efter när man undersöker fordon. Saker du behöver: Din bils VIN (Vehicle Identification Number) katalog Bilens bygga plåt och dealern fakturan
Visa fler instruktioner
1

Gå till återförsäljaravtalet där bilen såldes ursprungligen. Återförsäljaren kan ibland ge dig en kopia av den ursprungliga fönstret klistermärke om du ger din VIN, ägarbevis och namnet på den ursprungliga ägaren.
2

Kontakta hamnanläggningen där bilen levereras till återförsäljaren. Den återförsäljare som sålde du bilen kanske kan ge dig information om den hamn där bilen levererades. Om du har en import bil, är bilens fönster klistermärke bearbetas i den hamn där den levereras. Ibland hamnen kommer att hålla en kopia av etiketten.
3

Sök online-auktion webbplatser som eBay för original fönster klistermärken för bilens märke, modell och år. Detta kommer sannolikt inte att förse dig med bilens ursprungliga fönstret klistermärke, men du kan ha tur och hitta något liknande.
4

Slå upp bilens ursprungliga fönstret klistermärke och skriva ut en kopia av det genom att besöka: s auto maker hemsida, lokalisera den del av webbplatsen som gör att du kan slå upp ett fönster klistermärke och ange ditt VIN. Det här alternativet är bara tillgängligt för vissa bilmärken.
5

Skapa ett nytt fönster klistermärke. Många företag specialiserade på att skapa fönster klistermärken. Dessa företag kan skapa en kopia av bilens ursprungliga fönstret klistermärke om du ger dem till bilens bygga plåt och dealern fakturan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-shows/100458.html

Previous:
Next:

Bil Shows

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.