Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Shows >> Content

Hur Detail en bil för en bil Show

Mest show-kvalitet bilar hålls i ett garage och hållas extremt rena. De kräver inte en massa detaljer från showen för att visa att de aldrig kört på vägarna. Vissa, men inte köra sina fordon bilförsäljningslokaler oftare och behöver göra en grundlig detaljer innan nästa bil show. Nyckelordet här är "noggrann." Du behöver en checklista, antingen psykiskt eller skriven så att ingen liten detalj förbises. Saker du behöver
Vattenslang
Soapy Mjukt vatten
, luddfri rengöring dukar
Skurborste för däck
bilpolish
krompolish
Dammsugare
Papper handdukar
Glasspinnar
Visa fler instruktioner
Exteriör Detailing
en

Tvätta hela utsidan av bilen. Se till att spruta under bilen och i alla sido brunnarna i däcken. Först, tvätta kroppen i bilen, så gör stötfångare, däck och fälgar. Ändra ditt tvättvatten ofta att undvika grus komma i trasan du använder.
2

Polera kroppen av bilen med din favorit högblank bil polish. Den krom ska gnistra i solskenet. Om det finns någon krom under bilen, måste du glida under den och polera det också.
3

Däcken bör tvättas med din favorit märke av däck renare och fälgar eller navkapslar bör poleras med krompolish. Använd alltid mjuka luddfria trasor. Byt kläder ofta för att undvika polish bygga upp.
4

Rengör fönster, sidospeglar och lampor med fönsterputs. Torka dem med en mjuk trasa, för, tills de gnistrar.
Interiör Detailing
5

Dammsug hela insidan av bilen. Använd en mjuk borste för att dammsuga huvudet liner, solskydd, säten och mattor. Var noga med att komma under sätena och vakuum varje duk på dörrpanelerna.
6

Använd fönsterputs på alla inre fönster, och polera dem till en gnistra. Tidningen fungerar utmärkt att polera fönsterglas med.
7

Välj ett renare lämplig för din typ av streck. Det finns många typer av läder, vinyl och plast städare tillgängliga på bildelar butiker. Börja rengöring från instrumentpanelen, och arbeta dig mot golvbrädorna. Rengör golvmattor, eller dammsug dem.
8

Torka rattstången och alla instrument på instrumentbrädan med renare. Ägna uppmärksamhet åt värmefläktar. En Popsicle pinne fungerar bra att rengöra dem. Bara svepa pinne i en mjuk trasa och skjut in den mellan skårorna i ventilerna.
9

Glöm inte stammen. Antingen tvätta eller dammsuga stammen interiör. Kontrollera motorn, liksom. Antingen slang den om så behövs eller polish något av det krom som måste tenderade att. Domare tenderar att kontrollera varje liten vrå av detaljarbetet. Du kommer att samla fler poäng på bilen visar desto bättre detaljarbete är.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-shows/100344.html

Previous:
Next:

Bil Shows

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.