Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Shows >> Content

Hur göra din bil Visa Attraktiv

En hel del går till att planera en bil show. Oavsett om du gör det här för en liten lokal bil klubb eller en nationell organisation, lagar, tillstånd, registrering, bokföring och en hel del mer att gå in i det. Glöm inte estetik och extra attraktioner i det på grund av att insvept i arrangörslandet detaljerna. Göra ditt evenemang attraktivt för många olika människor är vad som kommer att hjälpa den att växa och se till att entusiaster kommer tillbaka år efter år. Saker du behöver
skyltar
modeller
Volontärer
Memorabilia
Visa fler instruktioner
1

Group bilarna tillsammans så att deltagarna kan finna sin favoriter lätt. Till exempel lägga alla samma märken och modeller tillsammans för blandade föreställningar eller bilar från alla samma året om händelsen är catering till en viss bil entusiast.
2

Gör egna skyltar som drar till sig uppmärksamhet och är informativ. Till exempel, "Denna vägen till 50-talet", med en bild av en känd bil kille från eran.
3

Hyra modeller för att göra din bil visa mer attraktiv. Även med de lägsta budgetar, skulle vissa modeller som har börjat vara glad att delta för bilder att lägga till sin portfölj och en händelse för att lägga till sin meritförteckning.
4

Har modellerna klä sig i mer än bara vanlig baddräkt draperad över en hot rod. Även om detta är ett klassiskt utseende för händelsen, blanda upp det med några damer i annan klänning också, såsom uniformer bil hop, rullager kjolar flicka eller ens pinup glamour slitage.
5

Bring i andra lokala volontärer att klä upp och delta i evenemanget. Till exempel håller en välgörenhetsorganisation biltvätt där intäkterna går till en stadsdel high school eller college mekaniker programmet och ha egna skyltar målade för att marknadsföra det hela platsen för händelsen.
6

Dekorera skärmen monter med memorabilia från bilen klubbens medlemmar. Fotografier, modeller och fler kan göra din bil show attraktiva eftersom hot rods och deras entusiaster handlar om nostalgi och resor ner memory lane.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-shows/100368.html

Previous:
Next:

Bil Shows

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.