Svenska Bil >> bilentusiaster >> antika bilar >> Content

Hur man identifierar 1956 Buick modeller

1956 var ett viktigt år för bilindustrin, eftersom det började att bryta sig loss från bastant äldre konstruktioner och lägga mer hästkrafter. Alla 1956 General Motors modeller har liknande styling, men varje varumärke har sina varumärken, däribland Buick. Enligt ett pris lista finns på den klassiska Buick, lineupen för 1956 presenterade variationer inom serie nummer 40, 50, 60 och 70. Varje modell är en liten variation av det övergripande temat och alla 1956 Buick är lätt identifieras både visuellt och genom avkodning av chassinumret. Instruktioner
1

Visa Buick från endera sidan. Enligt The Classic Buick har 1956 Buick hålen varumärke vent och svepande krom, med början vid framhjulet, sluttande ner till framkanten av bakhjulet väl innan sveper över och mot baksidan av bakhjulet. Tre krom ventilationshål ligger på framskärmarna, framför dörrarna, mot framsidan av bilen.
2

Leta VIN-nummer. Enligt Buick Gud, det ligger på en ID-tagg på en tallrik på förarsidans dörr pelare.
3

avkoda VIN-nummer. Enligt VIN avkodning guide på Buick Gud, representerar den första siffran i modellserien, "4" för 40-serien, "5" för 50-serien och så vidare. Följande brev är året beteckningen "C" för 1956, "D" för 1957. Den tredje siffran representerar monteringsfabriken och följande nummer är de sekventiella produktionssiffror.
4

Bestäm Buick modell. Som den första siffran i VIN representerar Buick serienummer: "40" Special ", 50" Super, "60" talet och "70" Roadmaster, visuellt bestämma modellen i serien. Enligt The Classic Buick, erbjuds alla 1956 serie bilar en Cabriolet och "Riviera" kupéer och sedaner. Den särskilda, Super och Roadmaster serien "har alla fyrdörrars sedaner, medan endast den särskilda serien erbjuds en två-dörrars sedan. Stationsvagnar är antingen 40 eller 60-serien. Eftersom Riviera modeller är de enda modeller som klassificerats som hardtops, det finns inget inlägg mellan de främre och bakre fönstren. När båda fönstren är nere, det finns inget hinder.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/antique-cars/98491.html

Previous:
Next:

antika bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.