Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Hur jämför de bästa fyrdörrars Sedaner

Vad har en bil köpare vill i en ny bil är olika för varje förare. Den bästa fyradörrars sedan för man kan inkludera en top of the line stereo, för en annan förare, det är en mjuk gång, och för ännu en annan bilköpare är det bekväma sittplatser och energieffektivitet. Sedaner kommer i många former och storlekar, inklusive sub-kompakt, kompakt, medelstora och full storlek. Instruktioner
1

Skriv ner dina krav på en ny bil. Vilka funktioner är viktiga för dig, och vilka funktioner har någon betydelse? Bryr du dig mer om bränsleeffektivitet än storleken på bilen? Eller känner du dig mer bekväm i en fullstor sedanmodell som rider smidigare? Alla dessa faktorer spelar in i ditt beslut att välja rätt fyradörrars sedan för dina personliga behov.
2

Sök på webben efter webbplatser bil jämförelse. Dessa inkluderar Cars.com, Edmunds.com och Motor Trend. Dessa pålitliga webbplatser ger forskning om praktiskt taget varje märke och modell bil som finns på marknaden idag och hur de jämför mellan fyradörrars sedan-modeller. Var noga med att ta del av vilka bilar hålla sitt värde bättre - Toyota, Volkswagen och Honda är alla på toppen av denna lista
3

Jämför din checklista för personliga krav med den forskning du. har genomförts. I subcompact sedan kategori, får du högre gas körsträcka, men du brukar offra åkkomfort. Dessa inkluderar Smart, Nissan Versa och Chevrolet Aveo. Du får ökad komfort och en mjukare åktur i en kompakt sedan såsom en Toyota Corolla, Hyundai Elantra, Chevrolet Cobalt eller Honda Civic. I full storlek sedan kategori, ska du offra definitivt bränsleekonomi för lyx inklusive läder (och uppvärmd) sittplatser, navigationssystem, multimedia skärmar, automatiska justeringar sits, automatisk klimatanläggning och en mycket mjuk gång. Full-sedaner inkluderar Lincoln Town Car och Mercury Grand Marquis.
4

besöka flera återförsäljare att provköra en rad sedaner. Säljaren ska visa dig alla funktioner i bilen, inklusive bagageutrymme, kontroller streck och sittplatser. Se till att du har möjlighet att enkelt komma i och ur både fram-och baksätet av bilen (särskilt för de äldre). Kontrollera om stammen är tillräckligt rymliga för bagage och dagligvaror. Fråga om baksätet nedfällbara för större objekt. Sitt i baksätet och kolla rymlighet, justera framsätena framåt och bakåt för att säkerställa maximal benutrymme för passagerare. Kontrollera också att se hur många passagerare får plats i baksätet. När det gäller motorns storlek, är några som jämnhet av en V-6 eller V-8 motor, men en fyrcylindrig motor betydligt mer ekonomiskt och rida i vissa modeller är jämförbar med medelstora eller ens fullstora bilar. Säkerhetsfunktioner bör omfatta sida, front och sida gardin krockkuddar förutom en hög säkerhet värdering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79880.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.