Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Hur man jämför bilars bränsleförbrukning

Bilköpare intresserade av att spara pengar på gas eller minska skador på miljön kan jämföra bilars bränsleförbrukning. Den amerikanska regeringen kräver att biltillverkarna att genomföra laboratorietester för att fastställa körsträcka av bilar. Regeringen släpper resultaten av dessa körsträcka tester. Konsumenterna kan komma åt och använda resultaten för att jämföra bränsle körsträcka av olika märken och modeller av bilar. Saker du behöver
Internet
Visa fler instruktioner
Fuel Economy sökbar katalog
1

öppna "Hitta en bil" sida vid Fuel Economy hemsida. Förenta staternas Department of Energy och Environmental Protection Agency (EPA) offentliggöra webbplatsen Fuel Economy ge körsträcka och andra data bränsle.
2

Välj årsmodell, bilmärke (tillverkare) och bilmodell att hitta uppgifter bränsle körsträcka för en specifik märke och modell av bil. Addera 3

Klicka på "Jämför sida vid sida" länken för att välja och jämföra gas körsträcka av två bilar. Du kan välja vilka två fordon i katalogen och jämför körsträcka på samma sida.
4

Använd länkarna sökning navigering på "Hitta en bil" sida för att jämföra bilar med klassen, göra eller MPG. Bilindustrin grupper bilar i olika klasser efter storlek eller andra egenskaper. Till exempel, kan du jämföra bränsleförbrukningen för alla hatchbacks eller alla lastbilar pickup. Sök efter göra om du vill jämföra alla bilar tillverkade av en enda tillverkare. Sök efter MPG att se alla bilar som överskrider en viss MPG. De "bästa och sämsta MPG" länkar tillhandahålla listor över de bästa och sämsta bränsleeffektivitet betyg inom klasser av bilar för innevarande års modell.
5

Klicka på "Avancerad sökning"-länken på " Hitta en bil "sida att inrätta en sökning med dina egna sökkriterier. Till exempel kan du välja flera årsmodeller, bilklasser och andra egenskaper bil.
"Fuel Economy Guide"
6

Klicka på "Fuel Economy Guide" image på Fuel Economy hemsida. EPA och Department of Energy släpper en ny version av handboken i november varje år.
7

Klicka på de enskilda upplagorna av "Fuel Economy Guide" för att jämföra bilar som tillverkas i år att edition. Du kan också begära en gratis papperskopia av de tre sista upplagorna av "Fuel Economy Guide." Använd följande kontaktinformation:

EERE Information Center20440 Century Blvd.Suite 150Germantown, MD 20.874.877-337-3463eere.energy.gov
8

Titta på "Fuel Economy Guide" för att få körsträcka information om alla fordon som tillverkas i ett års modell. Guiden har ingen sökfunktion. Däremot kan du skanna visuellt det att hitta de bilar du letar efter och jämföra bränsleförbrukningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79881.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.