Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Hur ta reda på vilken motor du har i en 1991 Toyota Corolla

Den 1991 Toyota Corolla kom med bara två varianter av 1,6-litersmotorn. I alla sedaner, vagnen och SR5 coupe, gjorde denna motor 102 hästkrafter. I GT-S Coupe, samma motor som trimmats för att ge en betydligt högre 130 hästkrafter, men cylindervolymen kvar på 1,6 liter. Så, är allt du behöver göra är att veta vad motorn en 1991 Corolla har att kontrollera om det är GT-S-varianten, som har några unika visuella drag. Instruktioner
1

Kontrollera titeln. Den 1991 Toyota Corolla kom med bara två varianter av samma motor. Den grundläggande 1,6-liters, fyrcylindrig motor fanns i alla Corollas och producerade 102 hästkrafter i alla sedaner, vagnar och SR5 coupe. Endast i GT-S Coupe har samma motor producerar 130 hästkrafter, som en följd av bättre andning och modifierad motor-styrsystem. Den förblev fortfarande 1,6 liter. Så, om fordonet titeln säger precis Sedan, DX Sedan eller LE Sedan, DX eller SR5 vagn, eller SR5 Coupe, har du grundläggande 102 hästkrafter. Orden "GT-S Coupé" i titeln anger närvaron av den starkare 130 hästkrafter.
2

Inspektera fordonet. Ta en titt på bilen. Om den har fyra dörrar eller är en vagn, har den grundläggande motorn. Om det är en tvådörrars coupé, dock leta efter orden "GT-S" på den sida av fordonet. GT-S modellen kom med en målad remsa längst ner på dörren, vilket tydligt betonas "GT-S." Om du ser denna målning, har du 130 hästkrafter, starkare motor variant.
3

Kolla under huven. Om dörrarna har ändrats eller tavlan avlägsnas, öppna huven och leta efter den tre bokstäver akronym TRD, som står för Toyota Racing Development. Denna notation hittades på tornet fjäderben stag, som är det stag som förbinder de två stötar under huven på varje sida. Dessa knölar innehåller fjädring undertill. Motorn är vaggas mellan dessa gupp (åtminstone baksidan av motorn är). I GT-S-modeller med starkare motor, kommer strålen som går över gupp har tre stora bokstäver som läser TRD.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79895.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.