Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Hur Jämför WRX och STI

När du köper en bil, är det viktigt att veta vilka funktioner som är tillgängliga för olika modeller. När det gäller att jämföra Subaru WRX och Subaru STI, skillnaderna är ibland subtila men kan betyda skillnaden mellan en kraftfull bil och en prestanda bil. Infördes 1992 i Australien, och 2002 i USA, kombinerar WRX makt, kontroll och praktiska att vara ett prisvärt, prestanda drivna fordon. Dess storasyster, tar STI prestanda till en högre nivå med mer kraft och märkbar rally-bil styling för sin exteriör. Instruktioner
1

Bestäm vilken typ av prestanda du vill ha ut av din Subaru. Både WRX och STI är fyrhjulsdrivna fordon. Däremot har STI betydligt mer hästkrafter och vridmoment tillsammans med andra prestanda funktioner. Den 2011 STI har stora krängningshämmare både fram och bak, stela bakre hjälpram bussningar, Brembo bromsar, rally-fjädring och en bakre spoiler som bidrar till bilens downforce. Om du letar efter en ekonomi bil med vissa prestanda funktioner, är WRX ett bra val. Men om du letar efter en street-legal rallybil, kanske STI vara mer vad du letar efter.
2

Välj hur mycket vridmoment och hästkrafter du vill. Den 2011 WRX har en 2,5 liters, turboladdad fyrcylindrig motor som driver 244 foot-pounds av vridmoment och 265 hästkrafter. Den 2011 STI skjuter 290 foot-pounds av vridmoment och 305 hästkrafter. Båda bilarna har fått hästkrafter och vridmoment sedan de infördes. Addera 3

WRX och STI har funnits i USA sedan 2002 och erbjuder olika organ och funktioner prestanda baserad på årsmodell. Båda bilarna har fått resultat genom åren, så mängden hästkrafter för WRX och STI är nära relaterad till det år av fordonet.
4

Bestäm vilken typ av överföring du föredrar. Även om båda bilarna erbjuds med manuell växellåda, kommer WRX standard med en femväxlad medan STI levereras med en sexväxlad växellåda.
5

Välj kroppens funktioner du vill ha på din fordonet. Både WRX och STI har erbjudits i en fyradörrars sedan och femdörrars halvkombi. Båda bilarna har också en främre huv scoop. STI kom med en stor bakre spoiler som stack upp ur bilen medan WRX s spoiler var stout och gjuten till bilen. Den 2011 WRX har blossat fendrar, större däck och nydesignade dimljusen. Den WRX ser mer ut som en typisk sedan medan STI styling påminner om riktiga rallybilar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/80140.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.