Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Hur Forskning Bilar för gas körsträcka

bensinslukande bilar är mycket dyra, och du kan minimera kostnaderna genom att välja en mer bränslesnål bil. Använda den federala hemsida, bränsleekonomi, och andra platser såsom Auto Hopper, kan du forskning och jämföra bilar sida vid sida enligt deras miles per gallon. Ta reda på vilka fabrikat, modell och år har den bästa gas körsträcka på marknaden. Saker du behöver
Internet
Datorer
Visa fler instruktioner
1

Forskning bränslesnåla bilar vid US Department of Energy och Naturvårdsverkets Fuel Economy hemsida . Detta är din enda webbplats för att jämföra bilar med gas körsträcka tillbaka till 1984. Webbplatsen uppdateras kontinuerligt för att spegla aktuell gas körsträcka för varje bilmodell på marknaden. Klicka på "Jämför sida vid sida" för att visa data för två olika bilar. Visa beräknade MPG i både staden och motorvägen miljöer, årliga bränslekostnader och detaljerna såsom kostnader för att köra 25 miles, bränsle för att köra 25 miles, kostnaden för en full tank, miles på en tank och tank storlek.
2

Research gas körsträcka på Autohopper.com. För att söka efter uppskattningar gas körsträcka, klicka på "Sök Gas Mätarställning" under "begagnade bil Sök." Denna resurs ger inte så mycket utförlig information, men du kan använda den för att snabbt jämföra olika modeller av bilar. Välj ett märke och modell som går tillbaka till 1989, och ta en titt på beräknad MPG för stad, landsväg och kombineras, samt uppskattade årliga bränslekostnader.
3

Besök CNN Money hemsida titta på de topprankade bilar för gas körsträcka. Den använder offentliga uppgifter att sammanställa märke och modell för den lägsta beräknade bränslekostnaden per år. Uppgifterna visar också staden och motorväg MPG för varje listad bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79831.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.