Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Specifikationer för 2007 års BMW Z4

BMW Z4 är en klassisk stil sportbil blandning lyx och prestanda . Med sin långa huven , kort stam och aggressiv front , är Z4 omedelbart igenkännlig som en snabb , rolig och spännande bil . Motor

Alla 2007 BMW Z4S har en in - line sexcylindrig , 3 - liters motor . Standardmodellen av denna motorn producerar 215 hästkrafter , tillsammans med 185 pund fötter vridmoment och finns i basen Z4 . Den högre prestanda version , den 3.0si , producerar 255 hästkrafter och 220 pund fötter vridmoment trots att behålla samma slagvolym och grundläggande motorkonfiguration .
Karossutformningar

fordonet var tillgänglig som en hardtop eller en cabriolet , med båda versionerna presenterar två säten och samma drive - line element . Det konvertibla version har en trasa topp som manövreras manuellt i basmodellen och elektriskt styrd i dyrare premium version . Både mjuka toppar har en uppvärmd bakre glasfönster i motsats till en plast bakruta finns på många billigare cabrioleter .
Prestanda

Alla Z4S har en sexväxlad manuell växellåda som standard och en sexväxlad automatlåda som tillval . Den 3.0si med en manuell växellåda är den snabbaste versionen , går 0-60 mph i under 5,6 sekunder . Fordon med manuell växellåda är klassade till 20 mpg i staden och 29 mpg highway . Den automatiska växellådan blir något bättre bränsleekonomi och betygsatt 21 och 30 mpg , respektive.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79957.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.