Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Smart Car och Egenskaper

Smart Car är utformad för att ge kunderna ett försprång i bränsleförbrukning, utrymme och bekvämlighet. Alla modeller sits två passagerare, men ger gott om benutrymme och förvaringsutrymmen för att ge Smart Car en mid-size känsla. Med 33 miles till gallon i staden och 41 på motorvägen, kan föraren spara pengar på bensin och hjälpa till att bevara miljön. Varje modell av Smart Car har olika yttre och inre funktioner samt tillgängliga alternativ fabriken. Smart For Two

Smart For Two är basmodellen av Smart Car linje som kommer packad med säkerhetsfunktioner vanligtvis reserverad för lyxbilar. Dessa funktioner inkluderar ett anti-lås-system, en säkerhets-cell design för krasch inverkan och fyra krockkuddar. Bilen har en 1,0-liters, 70-hästkrafter, tre-cylindrig motor. Standard inredningsdetaljer är ett mynt hållare, låsbart handskfack, manuella fönster och sidospeglar och en utanför termometer. Inget ljud utrustning ingår. Men flera alternativ och uppgraderingar finns tillgängliga, till exempel luftkonditionering, servostyrning, uppvärmda säten och en smart premium ljudsystem som har en sex-skivors CD-växlare och AM /FM-radio.
Passion Coupe

Med alla grunderna i Smart For Two, ingår Passion Coupe också flera uppgraderingar för att lägga mer bekvämlighet och stil till din enhet. Bilen har ett panoramatak, en sportig ratt i läder, en AM /FM-radio med CD-spelare, luftkonditionering och fönster makt. Kunderna har möjlighet att köpa ett larmsystem, dimljus och en premie radio som är kompatibel med MP3-filer. En Comfort paket, som inkluderar servostyrning och uppvärmda säten läder, finns också tillgänglig.
Passion Cabriolet

Med en helautomatisk och justerbar sufflett, den Passion Cabriolet ger en sportig kant till den grundläggande Smart Car. Förutom alla funktioner i Passion Coupe, denna modell ingår också ett uppgraderat ljudsystem med en sex-skiva CD-spelare och fem högtalare premium. En elektronisk eluppvärmd bakruta som kan justeras under körning på väg är också med. Kunderna har möjlighet att köpa ett larmsystem, servostyrning och Comfort Package. Som top-of-the-line modell av Smart Car Addera BRABUS Cabriolet

, har BRABUS Cabriolet uppgraderingar i prestanda och design. Den har en sportig kropp, aluminiumfälgar och aerodynamiska element som ökar sin visning på vägen. Modellen har även en plysch skinnklädsel och valfria färgkombinationer som gör att den sticker ut från andra ekonomi bilar. Eftersom bilen är fullt lastat, bara larmsystemet och dimljus finns att köpa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79971.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.