Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Skillnader mellan Ford Focus och Ford Fusion

Ford Fusion är en medelstor bil med konkurrenter som Honda Accord och Toyota Camry, medan Ford Focus är en kompakt konkurrera med modeller inklusive Toyota Corolla, Honda Civic och Chevrolet Cruze. Båda bilarna erbjuds som fyrdörrars sedaner. Ford avbröt Coupe version av Focus för 2011. Standardutrustning på bilarna är likartad, med undantag såsom en belyst sminkspegel och färddatorn i Fusion. Priser och funktioner

2011 Focus S-modellen med en femväxlad manuell växellåda är prissatt på $ 15.724 och i den andra änden av skalan ligger fokus SEL med en fyra-växlad automatlåda kostar $ 20.642. 2011 Fusion, beroende på vilka funktioner och motorns storlek, är prissatt mellan $ 19.695 för basmodellen och $ 29.000 för den fullastade modell. Standard på båda fordonen är makt fönster och dörrar, manuell luftkonditionering, CD-spelare och dörr-mount och ryggstödets förvaring. Alternativen är en fördröjd effekt-återhållningssystem och fyrhjuliga låsningsfria bromsar för Focus.
Motorer och gas körsträcka

Standarden Fusion är utrustad med en fyra -cylindrig motor som ger 175 hästkrafter. SE och SEL modellerna har en 3-liters V-6 som ger 240 hästkrafter. Fokus kommer i fyra trimmar och standardavvikelsen modellen har en 2-liters, fyrcylindrig 140-hästars motor. Gas körsträcka är 24 mpg, stad och 35 mpg, landsväg, på basen modell av Focus och 23 mpg, stad och 34 mpg, motorväg, för basmodellen av Fusion, enligt EPA uppskattar. På Fusion, kunde gas körsträcka förbättras genom att uppgradera till en hybrid upplaga.
Ändringar och garanti

Focus fått flera uppgraderingar för 2011-modellen, inklusive nyckel-mindre inträde, makt låsa dörrar och MyKey Systems, alla standard. Ford MyKey Systemet ger föräldrar möjlighet att ställa in en toppfart, begränsa stereons volym, och har bilen ringklockan när hastigheten når vissa intervaller, t.ex. 35, 45 eller 55 mph. Fusion erbjuder mer tekniskt avancerade funktioner med realtid väder och trafik, även omfattar det Ford interaktiva Sync-systemet. Detta system gör det möjligt för röstkommandon för hörspel och telefon ringer. Båda bilarna kommer med en grundläggande garanti för 36 months/36, 000 miles, 60 months/60, 000 kilometer på power-tåg och 60 månader /obegränsade mil på korrosion.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79730.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.