Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Hur Jämför Mått flaket

Att välja rätt lastbil samtal hänsyn till en rad viktiga faktorer, bland annat vad du ska primärt använda trucken, hur stor du behöver det vara, och vilken typ av prisklass du ' jobbar inom. Måtten på din lastbil säng är en viktig faktor att tänka på om du ska använda trucken för dragande eller byggnation. Lastbil sängar varierar från mellan 5 fot och 8 fot lång, mellan 5 och 6 meter bred, och mellan 20 och 25 inches tall, så det finns en hel del variation för dig att välja mellan när man jämför säng storlekar. Instruktioner
1

Fråga dig själv vad du ska använda trucken. Vilken typ av material kommer du dragande, och hur mycket utrymme behöver du för det? Planerar du att bifoga en baldakin som helst?
2 p Om du har en särskild punkt som måste dras, eller om du dra ett visst material regelbundet, ta måtten på objektet och använda att som en bas för att jämföra lastbil sängar.
3 p Om du ska dragande relativt normalstora laster och inte behöver din lastbil säng att tillmötesgå speciella material, överväga att gå med en vanlig säng . Standarden Sängen är den mest populära och ses vanligen flaket, och det kan variera från 6 meter till 6,5 meter lång. Bredden är ganska standard mellan 50 och 60 inches. GMC Sierra är ett exempel på en normalstor lastbil säng, med en 6,5 fot lång och 50 tums bredd. Nissan Titan är en annan lastbil med en vanlig lastbil säng, med en 6,5 fot lång och 60 tums bredd.
4 p Om dina behov kräver mer utrymme i din lastbil säng, kan du gå med en lång säng. Den långa sängen är oftast en fot eller två längre än standard, mellan 7 och 8 meter. En av de stora fördelarna med lång säng är att det kan bära en 4x8 fot ark av material med stängd baklucka. Ford Ranger är ett populärt lång säng val, med en säng längd på 7,25 meter och 61 inches bredd.
5 p Om du inte tror att du kommer att kräva det utrymme för en vanlig lastbil, Det finns kort säng lastbilar på marknaden. Eftersom korta sängar är mindre vanliga, det finns mindre av en vanlig säng storlek, även om de flesta är mindre än 5,5 meter. Ford Explorer Sport Trac är ett exempel på en kort säng lastbil, med en säng storlek på endast 4,5 meter och en bredd av 45 inches.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79693.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.