Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Konvertera Lbs till HP

Motorspecifikationer kan vara förvirrande. En översyn kan beskriva en motor som "packning 400 pounds av vridmoment" eller "göra £ 350-fötter vridmoment," och detta kommer att betyda något för dig, om du är van att arbeta med hästkrafter. Lär dig att konvertera mellan enheter så att du kan faktiskt förstå vad du arbetar med och jämföra motorer meningsfullt. Saker du behöver
Calculator eller dator
Visa fler instruktioner
1

Hitta din vridmoment. Vridmoment mäter förmågan hos en kraft för att rotera en kropp. Standarden vridmoment Enheten är Newtonmeter (Nm), men om dina specifikationer nämner "pounds", den listar motorns vridmoment med hjälp av brittiska enheten pound-force-fötter. Det kan hänvisa till den enheten som "pound-feet", "pounds-fot," "pund-fötter" eller någon liknande kombination av orden. Några recensioner hänvisar även till den enhet som "pounds", även om pounds faktiskt mäta massan eller kraft.
2

Hitta din motorvarvtal. Specs mäter jämnt motorvarvtal i varv per minut, eller RPM.
3

Beräkna strömmen. Multiplicera vridmoment och varvtal för att beräkna strömmen. Till exempel, om din motor ger 350 £-force-fötter vridmoment vid 4000 varv per minut, kommer du att få 1,400,000.
4

Konvertera till hästkrafter. Multiplicera vridmoment och varvtal ger dig kraften i en enhet ingen någonsin använder. Dividera detta svar med 5,252 för att omvandla det till hästkrafter. Således är £ 1.400.000-fot-per-sekund cirka 267 hästkrafter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79841.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.