Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Säkraste bilarna 2005

Varje år, nya fordon som tillverkas testas för säkerhet och köregenskaper. Många av dessa bilar ofta missar på vissa funktioner, t.ex. bakkroppen krockkuddar, som hjälper till att göra bilen säker. Andra, däremot, blir topprankad för deras förare och passagerare säkerhet under en kollision eller vältning. För 2005 gjorde flera bilar säkerheten listan på grund av deras höga prestanda under islagsprovningar. Dessa tester hjälpte fordon tjäna en fem stjärnor, sätta dem i toppen av listan. 2005 Vovlo S80 fyradörrars sedan

2005 Volvo S80 fyradörrars sedan var en av de högst rankade, säkraste bilarna 2005. Betyg högt på krasch och tester rollover, detta fordon funktioner förare, passagerare och krockkuddar tak i både främre och bakre delarna av bilen. Med möjlighet till plats för upp till fem personer, innehåller 2005 Volvo S80 också perifer stöldskydd för både fordon och ljudanläggning. Detta perifera stöldskydd förhindrar att fordonet startas eller radion från drift, om larmen har inletts. 2005 Volvo S80 finns i både fyra-växlad halvautomatisk eller fem-växlad manuell motorer. Erbjuder en 18-liters tank, kan konsumenterna räkna med att få 26 miles per gallon på motorvägen eller 18 mpg i staden.
2005 Acura RL fyradörrars

2005 Acura RL fyradörrars sedan fick höga poäng på säkerhetstester krasch, och bedömdes som en av de säkraste bilarna 2005. Även detta fordon inte har bakre sidokrockkuddar kropp för passagerare, erbjuder det bakre sidokrockkuddar huvud, vilket kan distribuera i en krock eller rundslagning. Detta fordon har också antisladdsystem som hjälper förarna att behålla kontrollen över hjulen under en dragning ut på grund av dåligt väder med regn. Funktionen för elektronisk stabilitetskontroll hjälper också att hålla fordon från pendlade av vägen när en förlust av kontroll har skett. Med 19,5 liters tank, kan konsumenterna räkna med att nå upp till 18 mpg i staden och 26 mpg på landsväg under resor.
2005 Ford Crown Victoria
< p> 2005 Ford Crown Victoria fick femstjärniga säkerhet betyg för sitt krocktest, på grund av dess frontal-och sidokollisioner prestanda. Detta fordon, som ofta används av brottsbekämpande organ, har plats för upp till sex passagerare åt gången. Den 2005 Ford Crown Victoria har en startspärr, vilket kräver ägarna att sätta in rätt bilnyckel, tillåter bilen att börja. Denna startspärren förhindrar tjuvar från att starta bilen utan nyckel, även känd som "hot ledningar." Den 2005 Ford Crown Victoria följer trenderna på bränsleekonomi som de andra i sitt år genom att erbjuda konsumenterna 25 mpg på landsväg, och 18 mpg på stadens gator för sin 19-liters tank.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79951.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.