Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Soffsäte Typer

När det kommer till ett fordons skålade säten, det finns flera stilar som har genomgående används i bilar och lastbilar under åren. Några av deras designelement är för visuell överklagande eller stil, medan andra aspekter är enbart baserat på funktionalitet och komfort. Och medan de kan täckas i olika tyger eller läder, är skålade säten anses av många som en av de mest bekväma sätten att rida i ett fordon. Individuell Bucket Seats

Denna typ av soffsäte kommer i både låg-och hög-back stilar med eller utan armstöd. Det kan ha en separat nackstöd eller en kan införlivas i sätets konstruktion. Och som titeln på det här avsnittet antyder, är det konstruerad och formad för att hålla en enda person.
40/60 Bucket Seats

Denna typ av sits är en enda enhet som är utformad för att hålla två personer. Den har fått sitt namn från det faktum att 40 procent av sätet är formad för föraren med 60 procent av sätet avsett för persontransport. Detta alternativ kan ha en låg eller hög rygg samt en mittarmstödet. Det kan också ha en separat huvudstöd. Denna stil sits kan ha en fast eller delad baksida. Fördelen med en split är tillbaka att du eller din passagerare lätt kan komma åt baksätet (om det finns någon i bilen) eller lagringsutrymme bakom sätet utan att störa den andra personen. Och beroende på bil, kan det innehålla en utskärning för växelspaken.
60/40 Bucket Seats

Denna typ av bänk soffsäte är nästan identisk till 40/60 sits, men med en viktig skillnad. I denna plats, är 60 procent dedikerad till föraren med 40 procent av sätet formad för passageraren. Alla andra aspekter och särdrag hos denna typ av säte är desamma som den 40/60 soffsäte.
45/45 skålade säten

Som namnet antyder, detta typ av soffsäte ger både passageraren och föraren med samma mängd utrymme. Det kan också innehålla ett mittarmstöd samt separata nackstöd. Den levereras i både låg-och hög-back modeller. Addera kaptensstolar

Denna typ av sits är avsedd för en person och kan innehålla många av samma bekvämligheter som en stor bekväm stol du har hemma. Funktioner kan inkludera armstöd, justerbart nackstöd, en tillbakalutad rygg och förmågan att svänga. Denna typ av sits är vanligare i skåpbilar och husvagnar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79829.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.