Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

De bästa tio bilar att köpa

Med så många olika bilar att välja mellan, att förklara en "bästa" kan vara en mycket subjektiv strävan. Medan olika publikationer namnge sina bästa fordon årligen, den bästa bilen för dig i slutändan kommer att komma ner till dina individuella önskemål och behov. Consumer Reports, som är kända för sin objektivitet, däremot, har namngett följande fordon bäst av 2010. Sedaner

Den första av tre sedans bland de tio bästa bilarna att köpa var den översta familjen sedan: Nissan Altima. Den Altima tjänade höga betyg för att balansera komfort och prestanda med en 26 miles per gallon (mpg) bränsleekonomi.

Liten sedan av året gick till Hyundai Elantra SE. Den Elantra är en tre vinnare i sin klass, och citerades ha en bekväm, tyst och rymlig rida.

Översta sportsedan av 2010 gick till Infiniti G37. Den G37 sedan gjorde de tio listan fyra år i rad med sin smidiga köregenskaper och lyxig interiör nämns som två av dess utmärkande drag. Den Infiniti finns i både coupé och cabriolet-versioner.
Andra noterbara Bilar Till Salu

Volkswagen GTI toppade listan över bästa sportiga bilar. Den GTI nämndes som erbjuder smidiga köregenskaper, känslig styrning och ett anständigt medelstora halvkombi. GTI också erbjuder en bränsleekonomi på 27 mpg.
P Om en miljövänligare bil är din stil, kommer Toyota Prius på toppen som den mest bränsleeffektiva bil på 44 mpg, och dessutom få beröm för dess interiör och utmärkta krasch testresultat.

övergripande bästa bil av 2010 var Lexus LS 460L. LS-modellen gjorde en nästan perfekt 99 av 100 i Consumer Reports "provkörningen. Lexus LS460L prisades för att erbjuda en bekväm åktur, lyxig komfort och en ultra-tyst interiör.
Sport Utility Vehicles (SUV)

För dem som söker för en mindre SUV, var 2010 top pick av Consumer Reports Subaru Forester. Den Forester var tippad som ger en carlike körupplevelse med storleken på en SUV. För dem som föredrar en större, mer familjevänlig SUV, Chevrolet Traverse utsågs till bästa i sin klass

. Bekväma sittplatser för upp till åtta vuxna med gott om lastutrymme för att skona var listad som Traverse största styrkor. En lugn ridtur noterades också. De återstående två bilar på topp tio listor är familjen dumprar och pickup
Familj Hauler /Pickup Truck

. Familjen dumpern 2010 går till Mazda5. Denna microvan erbjuder tre rader av sittplatser, skjutbara bakre sidodörrar och 24 mpg bränsleekonomi.

Konsumenter Rapporter 2010 pickup val var Chevrolet Silverado 1500. Silverado är ett crew-cab fyra-wheel-drive som var tippad som erbjuder en rymlig hytt och en generös lastkapacitet. Andra utmärkande egenskaper listades som sin ritt och interiör.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79768.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.