Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Väte Bil Jämfört med vanliga bilar

Utvecklingsländer ökar efterfrågan på fossila bränslen. Konventionella bränslen är begränsad och så småningom de inte kommer att kunna möta världens ökande energibehov. Automotive transporter är ett primärt område där detta krav måste åtgärdas. Vätgasdrivna fordon utvecklas som ett alternativ till vanliga bilar för att ta itu med denna fråga. Standard Fordon Till Salu

bensinbilar använder förbränningsmotorer som är en del av en omfattande infrastruktur som bränsle, reparationer och reglerar användningen av dessa bilar. Dessa fordon är prisvärda och det är relativt billigt att tillverka bränsle för dessa fordon.
Vätgas

Vätgas fordon kommer att minska USA: s beroende av importerat bränsle. Dessa fordon är för närvarande utformad för att vara miljövänlig, ekonomiskt livskraftig, och när infrastrukturen finns på plats bränslet förväntas produceras och distribueras lokalt.
Miljö

Bensin-baserade bilar producerar atmosfäriska utsläpp som anses skadliga för miljön. Väte producerar biprodukter som kommer i form av värme och vatten.
Bränsleeffektivitet

Environmental Protection Agency (EPA) använder en dator för att fastställa den genomsnittliga bränsleförbrukningen för bilar och lätta lastbilar. EPA har fastställt att den genomsnittliga bensindriven personbil får 23,9 mpg och lätta lastbilar får 17,4 mpg. Vätgasfordon genomsnitt 24-34 mpg, beroende på vilken typ av motor.
Kostnad

Enligt National Hydrogen Association, skulle vätgas kostar $ 2,10 kr per liter bensin motsvarar (BBE) för att tillverka och leverera till tankställen. Dessutom skulle framtida uppskattningar för en gallon av väte vara $ 1.75/gge till $ 4.25/gge. Bensin är betydligt högre på $ 9.10/gge.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79823.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.