Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Skillnader mellan en Yaris Base & Yaris Sedan

Toyota introducerade Yaris till USA som efterträdare till Echo. Inledningsvis finns endast som en sedan eller en två-dörrars halvkombi, som kallas Yaris 3-Door Liftback, var en femdörrars halvkombi version introducerades till USA i 2009 års modell. Medan modellerna har flera gemensamma drag, Yaris Halvkombi och sedan erbjuder flera olika interiör, exteriör och säkerhet alternativ utöver de uppenbara skillnaderna förkroppsligar utformar. Jämförbara funktioner

Många av funktionerna i både Yaris 3-dörrars Liftback och Yaris Sedan är antingen standard eller finns som tillval. Båda finns med fem-växlad automatisk eller fyrväxlad manuell växellåda. Motorerna i alla modeller är 1,5-liters, fyrcylindrig. Halogenstrålkastare, intermittent vindrutetorkare och bakre defoggers fönster kommer alla som standard på båda modellerna. Dimljus och 15-tums stål eller legering hjul är exteriöra tillval finns på båda. Inredningsdetaljer standard på både inkluderar en ljud prep paket, tilt ratt, eluttag, karta och tänder bål, två främre mugghållare och en bakre mugghållare. Tillgängliga interiör inkluderar en uppgraderad ljudsystem, farthållare, läderklädd ratt och växel-spak, fjärr keyless inresa, lås makt och fönster. Standarden säkerhetssystemet inkluderar kontroll fordonets stabilitet, antispinn, Smart Stop teknik, fram avancerade krockkuddar, rattstången, deformationszoner, däcktryck övervaka systemet och stålplåtar kropp. Båda versionerna av bilen erbjuder en startspärr som en del av en option paket.
Exteriör Skillnader

kombi står 60 inches hög med 66,7 inches bred med en längd av 150.6 inches. Den sedan mäter 57,5 ​​inches hög med 66,5 inches bred med en längd på 169,3 inches. Den kombi har en bakrutetorkare tillgängliga via en paketuppgradering medan sedan inte erbjuder torkaren. Radion antenn monteras på taket på kombi-modellen när den sitter i fönsterglaset av sedanmodell.

Standard på Yaris
Interior Skillnader sedan men inte erbjuds på kombi är fyra-vägs justerbara framsäten med ryggstöd fickor och tyg trim. En nedfällbara baksätet är standard på kombi. Båda modellerna erbjuder paket alternativ för olika baksätet: sedanmodell med en 60/40 split nedfällbara och kombi med en 60/40 split fällbara sits som också reclines och diabilder. Den sedan kommer med en mittkonsol och lagerutrymme inte tillgänglig i kombi. Omvänt kommer Yaris Halvkombi standard med förarsidan och dubbla passagerar-sidofack handske, under golvet lagring och insynsskyddet, varav ingen finns i sedanmodell. Båda modellerna har förare och passagerare solskydd med speglar, men kombi har även visir förlängare inte tillgängliga i sedanmodell.
Säkerhetsfunktion Skillnader

standard i sedan men inte erbjuds i kombi är tre säkerhetsfunktioner:. justerbara ankare för de främre säkerhetsbältena, lås barn på bakdörrarna och en utlösningsmekanism inuti stammen Addera prisskillnaderna

2011 Yaris halvkombi börjar på $ 12.855 för den manuella och $ 13.655 för den automatiska. Den 2011 sedan börjar vid $ 13,615 för manuell växellåda och $ 14.415 för den automatiska.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79723.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.