Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Säkraste Bil för barn

Varje år Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) och National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) genomföra tester för att fastställa de säkraste medelstora stadsjeepar och bilar. Fordonen genomgå en rigorös provning och strängare normer genom åren har gjort det svårare att bli en topp-säkerhet familjens fordon. Med information om höghastighetståg sida och frontalkrockar, en rollover test-och airbag skyddsronder, kan du få sinnesfrid när det kommer till ditt barns säkerhet i en av dessa fordon. Fordon med justerbar säkerhetsbälten

Eftersom barn kommer i alla former och storlekar, är det viktigt att din bil kommer med justerbar främre och bakre säkerhetsbälten oavsett vad andra säkerhetsfunktioner kan ha. Säkerhetsbälten minskar dödligheten i olyckor endast om de är fast i rätt läge. Om bältet inte kan justeras, kan ditt barn fortfarande inte skyddas vid en kollision. Alla bilar tillverkade efter 2007 måste ha justerbara säkerhetsbälten, liksom och övre och höftbälten på alla baksäten. Om du väljer att köpa en bil tillverkad före 2007, se till att den har de justerbara funktioner säkerhetsbälten.
Medelstora stadsjeepar

IIHS avslutade toppen mid- storlek SUV plockar av 2010 inkluderar Lexus RX 350 2010 Audi Q5 och 2010 Dodge Journey. Alla tre bilar fick minst en fyra stjärnor i krocktestresultat, som testade passagerare, förare, sida och frontalkrock och rollover säkerhet. Varje bil är utrustad med inbyggda barnstolar ankare, automatiska skymning-avkänning strålkastare, en trepunkts bakre center bälte och dragkraft och stabilitet kontroll för att förhindra sladd och plötslig kursändring. Dragkraft och stabilitet kontroll är viktigt och levereras som standard i de flesta medelstora stadsjeepar på grund av sin storlek och rollover potential.
Medelstora bilar

Även standard stadsjeepar har en större bygga och kan motstå mer effekt, en handfull medelstora bilar också fått IIHS högsta säkerhet plockar av 2010 för sin klass. Fordon som Ford Fusion, Hyundai Sonata och Mercedes-Benz C-klass är bland de få som fick betyget "bra" av IIHS betyg för front-och sidokollisioner. Varje fordon levereras med front, bak och sidokrockkuddar. Höj-och sänkbart huvudstöd och whiplashskydd system förhindrar skador på barnets nacke vid en kollision. Nödbroms bistå och ventilerade skivbromsar förebygga olyckor på både torr och våt asfalt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79724.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.