Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Hur man använder Edmunds man beräknar Bilar verkliga marknadsvärdet

När det blir dags att köpa en ny eller begagnad bil, priserna varierar beroende på om du köper den från en privat säljare eller en bilfirma. Edmunds, en mycket respekterad inom bilindustrin, erbjuder bilköpare sätt ta gissa ur bilen prissättning. Genom att använda sin sanna funktion marknadsvärde kan du tryggt förhandla om priset på någon bil. Det är bra om den funktionen är att det bara tar ett par minuter och det är gratis. Du ska inte köpa en bil utan att först ta reda på bilens verkliga marknadsvärde. Instruktioner
1

Besök Edmonds hemsida och klicka på länken för det sanna marknadsvärdet.
2

Sätt året bilen tillverkades, märke och modell bilen.
3

Välj rätt bilens stil. Varje bilmodell finns i olika stilar. Vissa har fem eller sex stilar att välja på vissa bilmodeller har bara en eller två. Edmonds listar stilar för varje modell bil. För att hitta den sanna marknadsvärdet allt du behöver göra är att välja den stil och rulla över till höger för att hitta motsvarande verkliga marknadsvärde. Kom dock ihåg att det sanna marknadsvärdet anges i detta skede i processen representerar det sanna marknadsvärdet landsomfattande. Du måste få det lokala värdet för bilen.
4

Klicka på fordonets stil att få Edmunds lokala verkliga marknadsvärde. Beroende på utestående inventering, väderförhållanden och språk, vissa bilmodeller säljer bättre i vissa områden än andra. Till exempel kommer en fyrhjulsdriven bil kostar förmodligen mer i snöiga nordöstra än den skulle i soliga Kalifornien (tillgång och efterfrågan). Använda Edmunds lokala verkliga marknadsvärdet kommer att ge dig en bättre känsla för hur mycket du kan förvänta dig att betala.
5

Lägg fordon alternativ för en anpassad bedömning. Edmunds verkliga marknadsvärde är baserat på standard utfärdade bil funktioner. Om bilen du är redo att köpa har speciella funktioner, bör du anpassa bedömningen därefter. Edmunds verkliga marknadsvärde rapport justeras automatiskt infoga värdet för varje egenskap.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79844.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.