Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur Återställ 2002 Buick Century Krockkuddar

Din 2002 Buick Century, liksom de flesta moderna bilar har ett datasystem som kallas On-Board Diagnostic att identifiera fel. Det håller även reda på de regelbundna underhållsbehov av fordonet. När du ser SRS ljus lysa på instrumentpanelen, är detta att göra dig uppmärksam på ett fel med Supplemental Restraint System eller krockkuddar. Kör inte fordonet, har den granskas av en professionell mekaniker så snart som möjligt. När Buick har reparerats, kommer du eller din mekaniker behöver återställa airbag ljus. För att göra detta behöver du ett OBD II Scan Tool. Saker du behöver
Startnyckel
OBD II Scan Tool
Visa fler instruktioner
1

Sätt nyckeln i tändningslåset och vrid den till "Run" ställning, men inte starta motorn.
2

Lokalisera den diagnostiska porten under rattstången och plugg OBD II Scan Tool kontaktdon i denna port. Vänta medan felsökningsverktyg befogenheter. Vissa sökverktygen måste manuellt påslagen. Om så är fallet, leta efter "on /off" slå och slå på den.
3

Välj "Läs Codes" kommando på Scan verktyget och sedan "Rensa koder." Vänta medan Scan verktyget rensar SRS-koden. Skanningen Verktyget kommer antingen återgå till huvudmenyn eller visa ordet "OK."
4

Koppla ur Scan verktyget och starta motorn. Kontrollera att SRS ljuset är avstängt i kombiinstrumentet. Om så är fallet, är fordonet säkert att köra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73646.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.