Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur Byt Durango 2003 baklyktor

Aldrig förhala när det gäller att ersätta utbrända eller defekta bakljus. Din nattliga säkerhet och säkerheten för dina passagerare beror på andra fordon att kunna se ditt ljus från bakom bilen. Bytet förfarande gäller för 1998 till 2003 Dodge Durango, samt till 1996 med 2000 Dodge Caravan, Grand Caravan, Plymouth Voyager, Grand Voyager och Chrysler Town & Country (alla dessa fordon har samma enhet bakljus). Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
skruvmejsel
Ersättningslampor
Visa fler instruktioner
1

Höj lastluckan på din bil. Lokalisera de två skruvarna på insidan av luckan, omedelbart bredvid bakljus enheten. Skruva dessa skruvar med en stjärnskruvmejsel. (Alternativt, vissa modeller har två plastpinnar som behöver bändas ut med en skruvmejsel.)
2

Dra ut enheten bakljus ut mot baksidan av bilen med händerna. Tryck på den lilla fliken som låser de två halvorna av det elektriska kontaktdonet tillsammans och dra i kopplingens isär. Bakljuset kommer nu att skiljas från bilen.
3

Avlägsna lampskyddet från alla utbrända glödlampor genom att skruva locket motsols med fingrarna. Dra utbränd glödlampan rakt ut ur sockeln. Tryck försiktigt en ny lampa på plats. Sätt tillbaka lampskyddet genom att skruva i den medsols läge.
4

Tryck de två halvorna av den elektriska kontakten tillsammans tills de låses. Tryck hela svansen bakgrundsljusenheten på plats i baksätet på bilen. Fäst genom att skruva de två skruvarna på plats med en stjärnskruvmejsel (eller alternativt, genom att trycka in plaststiften på plats med fingrarna). Stäng lastluckan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72791.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.