Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man installerar Yamaha Bolt på sadelväskor på en 2007 Yamaha Road Star

Yamaha introducerade Road Star att konkurrera om cruiser marknadsandel med Harley-Davidson. Harley upptäckte för länge sedan att de största vinsterna i branschen var i tillbehör, efter försäljningen. Sadelväskor är så grundläggande för motorcykelåkning att det kan vara rimligt att göra dem standardutrustning på de flesta kryssare, men de är inte standard på de flesta Harleys. Yamaha modellerade deras efter försäljning marknadsföring på Harleys, så att folk som köper en väg Stjärnor måste också köpa påsar. Road Star ägare kan få samma stil väskor som Harley-ägare kan. Påsarna är inte utbytbara mellan de två märkena, men installationen är i grunden samma mellan väg Stjärnor och Harley Softails. Saker du behöver
Bolt-on sadelväskor
metriska skiftnycklar och uttag
Metric Hex skiftnycklar
Ratchet
gänglåsningsmedel
Ficklampa
Visa fler instruktioner

1

Identifiera fender trim på båda sidor av din bakskärm. Sätt in handen i bakskärmen och känsla för bakre nötter fender trim. Inte alla trafikanter Stars har nötter.
2

lägga ut och inspektera alla delar och hårdvara som följde med dina sadelväskor. Läs instruktionerna. Vissa sadelväskor kommer med ramar som du bult till fendrar. Du skruva väskor till dessa ramar. Vissa påsar kommer med fästen som ersätter fender trim. Övriga väskor bult direkt till bakskärmen.
3

Arbeta på en sida i taget, skruva isär den bakre stänkskärm trim med en spärrnyckel eller fast nyckel och ta bort den. Om trim är fäst med både bultar och muttrar, använd en fast nyckel för att immobilisera muttern inuti fender. De flesta Road Stars använder hex-bultar för att fästa fender trim, så använd en insexnyckel för att ta bort denna bult. Byt fender trim med några ramar eller konsoler med sadelväskor. Alla motorcyklar vibrerar, så se till att använda maximal locker styrka tråd på alla bultar.
4

Bolt, klippa eller fäst sadelväska till fender, ramen eller fäste. Upprepa på andra sidan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74717.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.