Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man reparerar Sprinter Glödstift

En Mercedes Benz Sprinter glödstift reparation är en knepig strävan men en nödvändig en särskilt för ägarna i kalla klimat som vill ha snabba startups. Glödstiften är dieselmotorns motsvarande tändstift och ett tändsystem. Utan fungerande pluggar får Sprinter startar inte. När ett glödstift går dåligt, oddsen är resten av pluggarna går dåligt också. Spara lite tid och besvär genom att ersätta alla pluggar samtidigt. Saker du behöver
skiftnycklar
magnetisk pickup Socket Tool Review satt
4 glödstift Sida 2 värmesköldar
Teflonpasta
gängsmörja
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort batteriet som en säkerhetsåtgärd.
2

bort injektorn linjer, spridarna och injektorn pumpen. Nedan spridarna är värmesköldar som behöver ersättas. Avlägsna det värme sköldar.
3

Koppla bussen baren. Under bussen baren, kommer du att ha tillgång till glödstiften. Använd en hylsa eller en box-nyckel för att ta bort glödstiften. Använd den magnetiska verktyg för att plocka upp de proppar som passformen är tight och du kanske inte kan få tag i för att ta dem.
4

Applicera Teflonpasta på nya pluggar och installera dem . Den magnetiska verktyg hjälper dig att få pluggarna på plats, sedan använda nycklar för att dra åt. Gör pluggar sträckt men inte alltför tätt. Om du använder en momentnyckel, syftar till att ca 15 pounds av vridmoment.
5

Byt busstång, sedan installera de nya värmesköldar. Byt injektor ledningar, injektorer och injektor pump. Använd anti-gripa på spridarna för att förhindra framtida problem med demontering. Dra spridarna till ca 55 pounds av vridmoment.
6

Starta Sprinter och kolla efter läckor. Motorn kan vara svårt att starta den första gången. Fortsätt att dra runt motorn tills den börjar. Dubbelkolla efter läckor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75763.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.