Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Återställa sen modell Campers

Om sen modell husbil har skadats av läckande vatten, återställa det är en enkel, men tidskrävande uppgift. Till skillnad från äldre campare, där hela ramen måste bytas ut, kommer nya modeller måste normalt reparationer endast till de mer ytliga lagren av fordonet, kräver endast några billiga delar och gemensamma verktyg. Saker du behöver
Silicon fogtätning
Limning tejp
Gummi reparation formel
Ficklampa
Nail
Saw
Plywood
Skruvmejsel
Vattentät Rasp lim

Trä härdare eller epoxiharts
Trä kitt eller epoxy träfyllmedel
SPACKEL
Sandpapper
väggbeklädnad, paneler och /eller golvbeläggning
Visa fler instruktioner
reparera läckan
1

hitta källan till läckan. Oss läckor i tätningen runt fönstret eller tak lucka, liksom i sidospår eller taket.
2

Applicera vattentät silikon fogtätning till den läckande ytan i fönster eller luckor och låt ställas in enligt tillverkarens riktningar. Addera 3

Ansök bindning tejp urgröpningar i plåttak eller sidospår. Limning tejp är permanent vattentät tejp, finns i de flesta camping eller butiker RV. Måla på ett lager av gummi reparation formulering och tillåta att ställa.
Reparation Intern vattenskador
4

Sök insidan av din husbil försiktigt, med hjälp av en ficklampa, för skyltar av vattenskador, särskilt vid sömmar och nära fönster och luckor. Tecken kan inkludera färgning, utbuktande ytterväggar, mjuknade träpanel och missfärgningar. Sond misstänkta områden med en spik, om spiken går in i en yta lätt, visar att vattenskador
5

bort tapeter, golv eller paneler som täcker väggen eller golvet i misstänkta områden och undersöka underliggande trä. ruttna områden.
6

Ersätt hela träpanel om vattenskador är utbredd. Klipp ut den ruttna panelen med en såg och ersätta med en panel av samma storlek genom att skruva fast den i träram undertill. Använd vattenfast lim runt omkretsen för att åstadkomma en bättre bindning och förhindra framtida vattenläckage.
7

bort ruttnade eller lösa bitar av trä i fall av mindre skador med hjälp av en skruvmejsel eller mattkniv. Rensa alla ruttnade områden. Slipa bra trä grundligt att producera släta ytor och kanter.
8

Ansök epoxiharts eller trä härdare till de skadade områdena för att förhindra framtida röta och låt torka över natten.
9 < p> Applicera trä spackel eller epoxy träfyllmedel till hålen i trä med en spackel, utjämning att helt fylla hålrummen, och låt torka och härda enligt tillverkarens anvisningar.
10

Sand eller rasp bort eventuella utskjutande områden för att skapa en plan, jämn yta.
11

Ansök ny väggbeklädnad, golv eller panel över den reparerade området.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75761.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.