Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man använder Loctite 262

Loctite-lim används för en mängd olika syften, inklusive en hel rad av tråd skåp. Thread skåp som Loctite 262 är utformade för att fungera genom att låsa trådar av muttrar och skruvar ihop permanent. I vissa förhållanden som orsakar extrem stress, tunga produkter som 262 är nödvändig. Denna produkt är lämplig för användning i mekaniska inställningar av gör-det-själv mekaniker som behöver en extremt god bindning eller branschfolk som arbetar i miljöer där maskinen utsätts för extrema förhållanden. Saker du behöver
Loctite rengöringsmedel
Visa fler instruktioner
1

Rengör alla ytor som satt ihop med Loctite rengöring lösningsmedel och låt torka helt.

2

Skaka Loctite 262 ordentligt före användning.
3

Droppa Loctite 262 på bulten vid muttern engagemang område för hål som passerar hela vägen igenom. Kontakta inte applikatorspetsen till metallen för att undvika tilltäppning.
4

Droppa ned produkten de inre gängorna hos ett hål för blinda applikationer. Det är där ett hål inte helt passerar genom ett arbetsstycke.
5

Kör en 360 graders linje av produkter kring de manliga trådar i en passande lämnar den första tråden ren för tätningstillämpningar. Det är där Loctite 262 behöver fylla alla håligheter i gängorna. I denna ansökan kraft produkten i gängorna för att fylla hålrummen grundligt. För större tillämpningar kan produkten appliceras på honkopplingen också. Tvinga den manliga passar i gängorna.
6

Montera och dra åt kopplingar som krävs efter den Loctite 262 appliceras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75578.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.