Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Vad Bär Gas genom bilen ?

Tills bilar köras effektivt på el enbart eller alternativa bränslen , är förarna oftast fastnat med bensin . Det tar tre huvudkomponenter för att flytta bränslet från tanken till motorn, som normalt återfinns på motsatta ändar av fordonet. Detta system har genomgått många förändringar sedan uppfinningen av bilen , främst på grund av framsteg i fordonselektronik . Bränslepump

bränslepumpen startar hela processen att flytta bränslet hela bilen . Bränslepumpen är inuti bränsletanken , inom bränsleledningar eller på sidan av motorn. Denna pump om elektronisk , får sin ström från batteriet och skapar det tryck som behövs för att starta motorn och hålla den igång . Mekaniska bränslepumpar får sin ström från svarvning av motorns vevaxel .
Slangar och ledningar

Varje bil har en serie av metall linjer och gummislangar som tar bränslet från bränslepumpen mot motorn . Inom dessa linjer är ett litet filter som tar bort skräp från bränslet innan det når motorn .
Fuel Rail eller Förgasare

bränslefördelningsröret , på bränsleinsprutning fordon , ansluter bränsleledningar och slangar till bränsleinsprutarna . Denna skena är gjord av metall eller plast och är på toppen av motorn. På äldre fordon - mestadels före 1990 - var det inte ovanligt att se en förgasare i stället för bränsleledningen . Denna komponent regleras bränsleflödet från bränsleledningarna till motorn .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75568.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.