Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Auto Polerverktygen

Verktyg som används för att polera billacker kan vara antingen handhållna eller användas med en omloppstid buffert. Alla Polerverktygen använder en mängd olika vaxer och polermedel som jämna den målade ytan på en bil och polera bort repor och oxidation kvar efter ett fordon har tvättats. Orbital buffertar används bäst på särskilt svåra att rengöra fläckar eller på stora områden där det är för tidskrävande att använda en handhållen vax applikator. Orbital Buffertar

Orbital buffertar används tillsammans med en ull eller skum pad för att tillämpa polermedel till fordonets yta. När polermedel har tillämpats från dess behållare, kan den orbital bufferten hastigheten väljas på en roterande urtavla nära handtaget. Skummet eller ull pad placeras sedan på den plats där polermedel placerades och avtryckaren på orbital bufferten dras. Flytta buffert från sida till sida distribuerar polervax över ett större område, så att användaren kan polera ett större område på en gång.
Skum och ull Kratsning Mattor

Skum och ull polering pads används med omloppsbanor buffertar för att producera den slutliga finishen på ett fordon som poleras. Ull kuddar har en djup skur åtgärd som värms upp färgen på bilen. Dessa kuddar är bäst efter en bil har målats och sedan våtslipas att avlägsna de sista slipningen repor kvar av sandpapper. Kuddar, samtidigt som det är mindre motståndskraftig än ull kuddar, inte värma upp så mycket, och så är väl anpassade till lättare polering eller polering jobb, liksom omedelbart efter en grundlig rengöring av en bil.


Wax Applikatorer

Wax applikatorer är en rund eller fyrkantig svamp som har en mjuk, flexibel känsla. Dessa applikatorer används med flytande eller fast vax och kan spolas ut med hjälp av en trädgårdsslang när de blir mättade med vax. Wax applikatorer bör inte användas för att polera fordonet färg eftersom de tenderar att dra vaxet in i deras porer, vilket förhindrar vaxet från att torka.

Polishing dukar för
Polerdukar fordonsindustrin polering är samma material som tvättbara dammande dukar som används i ditt hem. De har en något klibbig konsistens, men att de inte fastnar när den gnids mot en slät yta. Dessa dukar används efter ett lager vax har fått torka på ytan av ett fordon för att ta bort det torkade vaxet. Snarare än att bara trycka på vax av av ytan, drar de vaxet i fibrerna i tyget. Duken snäpps sedan i luften för att frigöra bebyggda vax damm. Dessa dukar kan rengöras och återanvändas flera gånger. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75480.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.