Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur vet jag om jag har en CTS Pedal?

Vid gaspedalen minns i början av 2010, använde Toyota acceleratorer från två leverantörer. Den japanska leverantören var Denso och amerikanska leverantören var CTS Automotive Products. Den Denso pedaler inte återkallas. CTS pedaler var. Praktiskt taget alla Toyota-modeller som är byggda enbart i Nordamerika, inklusive Tundra, Avalon, Matrix och Sequoia, var utrustade med CTS pedaler. Modeller byggs i både USA och Japan som RAV4, Highlander, Corolla och Camry kan ha varit utrustade med pedaler tillverkade av antingen Denso eller CTS. Saker du behöver
Penna och papper
Ficklampa
Visa fler instruktioner
1

Hitta ramnumret stämplat på en liten metallplatta på nedre hörnet av förarsidan instrumentbräda.
2

Anteckna VIN. Om det första tecknet i VIN är "J", blev bilen byggdes i Japan och är utrustad med en Denso pedal. Om det första tecknet är "1", har din bil en CTS pedal. Om VIN börjar "4T1", måste du inspektera visuellt din pedal för att avgöra om den var gjord av CTS eller Denso.
3

Ta passageraren mattan sida golv och dra förarsidan säte så långt bakåt som möjligt. Kryp under instrumentbrädan.
4

Inspektera gaspedalen med användning av en ficklampa. DENSO pedaler har fyra krom eller silver bultar på vänster sida av pedalstället och stämplas "Denso." CTS pedaler har inga uppenbara bultar och har ett rektangulärt, svart metallplatta på vänster sida av gaspedalens.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75468.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.