Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter ett fönster Handtag i en 1997 Pontiac Sunfire

De manuella fönster i en 1997 Pontiac Sunfire använda en plast vev för att flytta regulatorn nedåt, sänka fönstret. Med ålder eller på grund av missbruk, kan handtaget sönder vilket gör det nästan omöjligt att rulla ner rutan. Till skillnad från vissa andra fordon, är det 1997 Sunfire fönster handtag inte säkras genom en bult. Fönstret handtaget på Sunfire kräver en noggrann hand för att lossa klämman som håller fast handtaget i metall veven på regulatorn. Saker du behöver
Fönster handtag
borttagningsverktyg 2 liten spår skruvmejslar
Visa fler instruktioner
1

Veva handtaget tills den är vänd uppåt, mot fönstret . Detta ger dig utrymme för att förhandla om verktygen.
2

in verktyget fönstret handtaget mellan veven och brickan tills den möter den lilla klämman som håller handtaget till regulatorn axeln. Tryck nedåt på metall öronen på klippet med verktyget tills klippet är fri från veven. Om ett verktyg inte är tillgänglig, kan du använda två små flathead skruvmejslar, en på varje öra, för att ta bort klippet.
3

Dra Sunfire fönster handtag mot dig och bort från dörren.
4

Placera metallklämman genom spåret på baksidan av det nya handtaget, precis som den var placerad på det nya handtaget.
5

Linje baksida ny änka hantera upp med splines metallaxel sticker ut från där den gamla handtaget var och tryck på fönstret handtaget på axeln. Axeln har en lätt avsmalning, så att klippet kommer att kopplas in automatiskt när fönstret veven sitter ordentligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75412.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.