Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man använder motor avfettning

Att arbeta på en bil kan vara ett rörigt jobb. Och medan bilverkstäder är inte hjärnkirurgi, måste försiktighet vidtas för att hålla smuts och smuts från att komma in i det öppna motorn. Av denna anledning, hjälper det att använda avfettningsmedel på en motor före inledandet av en större reparation operation. Ditt jobb kommer att komma ut bättre, och du kommer inte få alltför smutsiga. Instruktioner
1

Lokalisera ett lämpligt område med tillgång till vatten och en slang. Avfettningsmedel kan färga det underliggande området så bör inte användas på en uppfart eller annan kosmetiskt viktig plats. Gör-det-själv-biltvätt kan användas.
2

Se till att motorn är kall. Avfettning bör inte sprayas på en varm motor. Om det är för varmt för att bekvämt hålla din hand på, vänta tills den svalnar ytterligare.
3

Spray avfettningsmedel rikligt på hela motor, fjädring och underrede. Det kan vara nödvändigt att lyfta bilen. Om så är fallet, använd ramper eller jack står för support. Försök att undvika att spraya avfettningsmedel på elektriska komponenter såsom distributören, batteri och generator.
4

Vänta fem till tio minuter eller följ anvisningarna på burken. Det kan vara nödvändigt att borsta områden där fett har i kombination med vägsmuts i en caked-på massa.
5

Spray av motorn. En lågtrycksspruta är bäst. Om lågtrycket är inte tillgänglig, täcka känsliga elektriska komponenter med en plastpåse.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71146.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.