Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort repor från bilar

Road skräp och oegentliga metoder tvättning kan lämna repor i bilens lack. Med tiden kan dessa repor orsaka att färgen ser tråkig och gammal. Borttagning av repor i lacken är en enkel process som kommer att återställa glans till bilens lack. Saker du behöver
2000 grit våt /torr sandpapper
Sprayflaska
Rubbing
polermedel
Orbital polermaskin
Buffing pads för polermaskin
Handdukar

Visa fler instruktioner
1

Tvätta hela bilen, arbeta uppifrån och ner, med tvättmedel speciellt utformad för att tvätta bilar. Detta förhindrar vaxet beläggning på bilen från att drivas av starka rengöringsmedel som finns i tvätt-eller diskmaskiner tvål. Torka bilen torr med en mjuk handduk eller sämskskinn.
2

Våt sand ytan repor med 2000 slippapper. Spraya ytan med vatten och lätt gnugga sandpapper över scratch i en korsmönstret tills ytan är jämn och tråkig. Håll området våt som du slipa ytan för att undvika igensättning av papper och stannar ofta för att känna ytan med dig hand och kontrollera framstegen.
3

Torka rent ytan med en fuktig trasa. Sprid en sträng av flytande gnugga föreningen över ytan. Applicera gnugga föreningen med omloppsbanor polermaskin inställd på låg hastighet och hålla polermaskin flytta över ytan för att undvika att bränna lacken. Upprepa processen vid behov tills färgen börjar lysa. Torka rent ytan med en fuktig trasa.
4

Installera en ren polerplatta på polermaskin. Spread polermedel över ytan och gäller som innan du använder polermaskin. Ta bort polermedel med en fuktig trasa och tillämpa snurra plockaren använder polermaskin. Polera ytan tills glans är återställd och repor är borta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75236.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.